Διευκρινίσεις για την παράταση στο Κτηματολόγιο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Διευκρινίσεις για την παράταση στο Κτηματολόγιο από το Υπουργείο Περιβάλλοντος


Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Σε απαραίτητες διευκρινίσεις προκειμένου να διαλευκάνει το τοπίο γύρω από την παράταση υποβολής δικαιολογητικών για το Κτηματολόγιοπροέβη το Υπουργείο Περιβάλλοντος ξεκαθαρίζοντας ότι η τροπολογία, η οποία ψηφίστηκε χθες ορίζει ότι η δυνατότητα παράτασης δεν είναι υποχρεωτικά εξάμηνη αλλά μέχρι έξι μήνες.

Απαντώντας σήμερα το πρωί στη Βουλή σε επίκαιρη ερώτηση του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Θανάση Μπούρα, ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Δημαράς απηύθυνε έκκληση στους πολίτες να προστρέξουν στις αρμόδιες υπηρεσίες να δηλώσουν τις περιουσίες τους, ειδάλλως αν εκπνεύσει αυτή η προθεσμία τότε θα εμπλακούν σε μια διαδικασία πολλών εξόδων με τοπογράφους, δικηγόρους κλπ κινδυνεύοντας η περιουσία του να πάει στο Δημόσιο.

ADVERTISING

"Εμείς δεν θέλουμε η περιουσία να πάει στο Δημόσιο. Τι να τα κάνει το Δημόσιο; Εμείς θέλουμε να καλλιεργούνται. Ξεκαθαρίζω ότι δεν έχει δοθεί. Η παράταση θα δοθεί εκτιμώντας τις συνθήκες" είπε ο Υφυπουργός Γ.Δημαράς.

Από την πλευρά του ο βουλευτής της Ν.Δ Θανάσης Μπούρας ζήτησε από την κυβέρνηση να εξαντλήσει κάθε περιθώριο εκτιμώντας μάλιστα ότι το εξάμηνο δεν θα είναι αρκετό

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες