Με την διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας συναντήθηκε η Γεωργία Μπατσαρά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 13 Μαΐου 2019

Με την διοίκηση της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας συναντήθηκε η Γεωργία Μπατσαρά

Με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας συναντήθηκε την Κυριακή το απόγευμα η Υποψήφια Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» κ. Γεωργία Μπατσαρά.

Η συνάντηση έγινε στα πλαίσια της ανταλλαγής απόψεων για τα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής του Δήμου Βέροιας και της διατήρησης των εθίμων που υπάρχουν. Έτσι η συνάντηση με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας, έχει ιδιαίτερη σημασία για την κ. Μπατσαρά, καθώς πρόκειται για έναν από τους κορυφαίους συλλόγους του Δήμου Βέροιας, που εκπροσωπεί τον ποντιακό ελληνισμό στον τόπο μας.

«Η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, με πλούσια δραστηριότητα και φυσικά αυτός που εκφράζει μεγάλη μερίδα του Ελληνισμού, τον ποντιακό» είπε η κ. Μπατσαρά και συμπλήρωσε: «Σας συγχαίρω για την δραστηριότητα και για την προσφορά στην παράδοση και τον ελληνισμό. Θα είμαι αρωγός σε κάθε σας πρωτοβουλία και η πόρτα του Δημάρχου ανοιχτή στον σύλλογό σας, όπως και σε όλο τον κόσμο. Αυτές είναι οι αξίες μου που πήρα από την οικογένειά μου και το απέδειξα και ως Βουλευτής και ως  Αντινομάρχης».

Από την πλευρά της διοίκησης της Ευξείνου Λέσχης, ο Πρόεδρος Νίκος Τομπουλίδης ευχαρίστησε την κ. Μπατσαρά για το ενδιαφέρον της και της ευχήθηκε καλή επιτυχία τονίζοντας χαρακτηριστικά «να μείνετε αυτή που ξέρουμε μέχρι σήμερα, σε όποια θέση κι αν είστε. Σαν Βουλευτής η πόρτα του γραφείου σας ήταν ανοιχτή, ενώ στις μέρες μας ψάχνουμε βουλευτές για να πούμε τα κάλαντα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες