Το ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας απαντάει για όσα γράψαμε - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

Το ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας απαντάει για όσα γράψαμε

Σε απάντηση δημοσιεύματος σας, την Δευτέρα 27 /5 περί στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Βοργιατζίδη και μυστικών επαφών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  παρακαλούμε να αποδείξετε με στοιχεία και να μας αποκαλύψετε ονομαστικά τα στελέχη που έκαναν αυτές τις μυστικές συζητήσεις. Επίσης παρακαλούμε να γίνει δημόσια , αλλιώς πρόκειται περί ανυπόστατου δημοσιεύματος που μόνο στόχο έχει να πλήξει το κύρος του κόμματος και των στελεχών του.

Η στήριξη στον κ. Μαρκούλη ήταν ειλικρινής και δεν ήταν αλλά κάρτ καιlight. Τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος έδωσαν μια σκληρή μάχη σε αντίξοες συνθήκες, μαζί  με τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο  του κ. Μαρκούλη και του συνδυασμού ``Προτεραιότητα στον πολίτη΄΄.

Περιμένουμε το δημοσίευμα.

 

                                                 Γραφείο τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 

Λαϊκούρα απαντάει

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας  όλα θα δημοσιευτούν στην ώρα τους να πέρασει και η δεύτερη Κυριακή...οι παπάδες τελείωσαν... κάντε λίγο υπομονή... Τι φοβάστε Και απαντήσατε τόσο γρήγορα να μην δείξουμε την εκλογή του κυρίου Βοργιαζίδη?


3 σχόλια:

ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΛΛΑΣ είπε...

Συντρόφια του σύριζα, πάρτε το χαμπάρι, τελειώσατε. Η κακή και ευτυχώς μικρή παρένθεση, έκλεισε. Το μόνο που σας απομένει είναι να δείξετε λίγο αξιοπρέπεια στον πολιτικό σας θάνατο, το οποίο από ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν την ιστορία και θρησκεία του λαού είναι πολυτέλεια.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ(ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΕΠΝΙΞΑΝ" ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

Εσείς φίλε Κώστα τής Δεξιάς και της Ορθοδοξίας πού οί συναγωνιστές σου βουλευτές εδώ και 40 σαράντα χρόνια πού με το δεξί χέρι κάνανε τον σταυρό τους και με το άλλο χέρι λεηλατούσαν τοις τράπεζες με τα θαλασσοδάνεια, τα υποβρύχια που γέρνουν, το περίφημο Χρηματιστήριο πού πήραν και τοις τελευταίες οικονομίες του ελληνικού λαού, τα εξοπλιστικά και πολλά άλλα τής διαπλοκής. Όλα αυτά γίνανε από τούς δικού σου πού ψηφίζεις εσύ και όλοι οί υπόλοιποι πού κατηγ τώρα Τον Αλέξη Τσίπρα πού για όλα φταίει αυτός. Όσο για τις Πρέσπες να ξέρετε εσείς οί Δεξιοί ότι και εκεί ΕΛΛΆΔΑ είναι. πού ποτέ αυτό το Κράτος δεν είδε προκοπή από εσάς τούς Δεξιούς, μόνο προδότες είστε. από τον δικό σας χώρο πάντα στους πολέμους και με τούς Τούρκους μέχρι το 1920 και με τούς Γερμανούς το 1940 μέχρι το 1945.ήταν άτομα δικά σας συνεργάτες, και εσείς βασανίζεται τούς φουκαράδες Έλληνες.

Post Bottom Ad

Σελίδες