Το ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας απαντάει για όσα γράψαμε

Σε απάντηση δημοσιεύματος σας, την Δευτέρα 27 /5 περί στήριξης του ΣΥΡΙΖΑ στον κ. Βοργιατζίδη και μυστικών επαφών με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ,  παρακαλούμε να αποδείξετε με στοιχεία και να μας αποκαλύψετε ονομαστικά τα στελέχη που έκαναν αυτές τις μυστικές συζητήσεις. Επίσης παρακαλούμε να γίνει δημόσια , αλλιώς πρόκειται περί ανυπόστατου δημοσιεύματος που μόνο στόχο έχει να πλήξει το κύρος του κόμματος και των στελεχών του.

Η στήριξη στον κ. Μαρκούλη ήταν ειλικρινής και δεν ήταν αλλά κάρτ καιlight. Τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος έδωσαν μια σκληρή μάχη σε αντίξοες συνθήκες, μαζί  με τους συμπολίτες μας που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο  του κ. Μαρκούλη και του συνδυασμού ``Προτεραιότητα στον πολίτη΄΄.

Περιμένουμε το δημοσίευμα.

 

                                                 Γραφείο τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ ΗΜΑΘΙΑΣ 

Λαϊκούρα απαντάει

Κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθιας  όλα θα δημοσιευτούν στην ώρα τους να πέρασει και η δεύτερη Κυριακή...οι παπάδες τελείωσαν... κάντε λίγο υπομονή... Τι φοβάστε Και απαντήσατε τόσο γρήγορα να μην δείξουμε την εκλογή του κυρίου Βοργιαζίδη?


Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

 1. Συντρόφια του σύριζα, πάρτε το χαμπάρι, τελειώσατε. Η κακή και ευτυχώς μικρή παρένθεση, έκλεισε. Το μόνο που σας απομένει είναι να δείξετε λίγο αξιοπρέπεια στον πολιτικό σας θάνατο, το οποίο από ανθρώπους που δεν σεβάστηκαν την ιστορία και θρησκεία του λαού είναι πολυτέλεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ανώνυμος12:01 π.μ.

  Ο ΣΥΡΙΖΑ ΠΛΗΡΩΣΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ(ΔΙΚΑΙΩΣ ΚΑΙ ΑΔΙΚΑ) ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΡΕΣΠΕΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ "ΕΠΝΙΞΑΝ" ΚΑΙ ΕΔΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος4:33 μ.μ.

  Εσείς φίλε Κώστα τής Δεξιάς και της Ορθοδοξίας πού οί συναγωνιστές σου βουλευτές εδώ και 40 σαράντα χρόνια πού με το δεξί χέρι κάνανε τον σταυρό τους και με το άλλο χέρι λεηλατούσαν τοις τράπεζες με τα θαλασσοδάνεια, τα υποβρύχια που γέρνουν, το περίφημο Χρηματιστήριο πού πήραν και τοις τελευταίες οικονομίες του ελληνικού λαού, τα εξοπλιστικά και πολλά άλλα τής διαπλοκής. Όλα αυτά γίνανε από τούς δικού σου πού ψηφίζεις εσύ και όλοι οί υπόλοιποι πού κατηγ τώρα Τον Αλέξη Τσίπρα πού για όλα φταίει αυτός. Όσο για τις Πρέσπες να ξέρετε εσείς οί Δεξιοί ότι και εκεί ΕΛΛΆΔΑ είναι. πού ποτέ αυτό το Κράτος δεν είδε προκοπή από εσάς τούς Δεξιούς, μόνο προδότες είστε. από τον δικό σας χώρο πάντα στους πολέμους και με τούς Τούρκους μέχρι το 1920 και με τούς Γερμανούς το 1940 μέχρι το 1945.ήταν άτομα δικά σας συνεργάτες, και εσείς βασανίζεται τούς φουκαράδες Έλληνες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε