Πάντα κοντά στον πολίτη ο Μιχάλης Χαλκίδης.. αλωνίζει όλο το δήμο Αλεξάνδρειας στην κυριολεξία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 11 Μαΐου 2019

Πάντα κοντά στον πολίτη ο Μιχάλης Χαλκίδης.. αλωνίζει όλο το δήμο Αλεξάνδρειας στην κυριολεξία


Ο υποψήφιος Δήμαρχος Δήμου Αλεξάνδρειας Μιχάλης Χαλκίδης με ομάδα υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων του συνδυασμού του, μετέβησαν στον Ιερό Ναό Κυρίλλου και Μεθόδιου, όπου παρακολούθησαν τη λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη μας Παντελεήμονα.


Αμέσως μετά επισκέφτηκαν "Τα παιδιά της Άνοιξης". 


Εντυπωσιασμένος δήλωσε ο υποψήφιος Δήμαρχος Μιχάλης Χαλκίδης, τόσο από τα έργα των παιδιών (είχαν έκθεση ανθοκομίας με απίθανα αποτελέσματα), όσο και από την υπευθυνότητα και την ανυπόκριτη αγάπη για τα παιδιά, των ανθρώπων που στέκονται δίπλα τους , επιτελώντας στην κυριολεξία λειτούργημα. 

Ενημερώθηκαν, αφού πρώτα  ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους από τον Διευθυντή κ. Νίκο Εμμανουήλ, για την ουσιαστική στήριξη των παιδιών αυτών από το Ίδρυμα Νιάρχου. 


"Είναι ένας χώρος έξω από τις συνήθεις αντιθέσεις και σε ότι μας αφορά, την επομένη της εκλογικής νίκης με την θέληση των πολιτών, ο Δήμος θα συνδράμει, ώστε αφενός να ευκολύνει το έργο των ανθρώπων που στέκονται κοντά σε αυτά τα παιδιά, αφετέρου να κάνει τη ζωή των παιδιών αυτών όσο πιο όμορφη γίνεται.Θα μιλήσω για το θέμα αυτό την πρώτη μέρα, στις πρώτες παραγράφους...".

Ήταν η δήλωση του Μιχάλη Χαλκίδη στους συνεργάτες του μόλις απομακρύνθηκαν από τον χώρο.


Ακολούθως συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του Ποντιακού Συλλόγου "Οι Κομνηνοί" στο Πλατύ.


 Συνάντησαν πρόσωπα γνωστά και προσφιλή, συνομίλησαν με τον πρόεδρο του συλλόγου και προσωπικό φίλο του Μιχάλη Χαλκίδη τον Λάζαρο Τσιτλακίδη για θέματα του συλλόγου, αλλά και του Ποντιακού Ελληνισμού.

"Τέτοιες ώρες ο ήχος της λύρας οδηγεί σε αναδρομές στο παρελθόν και φέρνει στην επιφάνεια το μέγα θέμα της αναγνώρισης της γενοκτονίας ενός ολόκληρου λαού. Χρέος μιας δημοτικής Αρχής, πέραν των τετριμμένων, είναι  και η ανάδειξη, προβολή και "απαίτηση δικαίου" στα πέρατα της οικουμένης. Είναι ένα ιστορικό χρέος που οφείλουμε να ξεπληρώσουμε", ανέφερε ο Μιχάλης Χαλκίδης σε συζήτηση που ακολούθησε με αφορμή την επίσκεψη.


Με τις επισκέψεις αυτές κάθε μέρα μπαίνει και από μια πινελιά στον μεγάλο πίνακα, που απεικονίζει τις ανάγκες και τις προτεραιότητες για τον Δήμο μας. Μέχρι την ημέρα ανάληψης καθηκόντων,ο πίνακας αυτός θα είναι πλήρης, ιεραρχημένος και με σαφές περιεχόμενο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες