ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: Επισκέψεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ: Επισκέψεις σε Αστυνομία και Πυροσβεστική


Την Ελληνική Αστυνομία και την Πυροσβεστική στη Bέροια επισκέφτηκε σήμερα το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Παυλίδης Παύλος επικεφαλής του συνδυασμού «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» και οι υποψήφιοι σύμβουλοι.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε θερμό κλίμα, συζητήθηκε η πιο στενή συνεργασία για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου μας. Κι αυτά λύνονται μόνο με αποφάσεις και πράξεις κι όχι με διαπιστώσεις και λόγια. Η επόμενη μέρα θα είναι μια καλύτερη μέρα.  

Ακολουθησε επίσκεψη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία όπου συζητήθηκαν από πλευράς της υπηρεσίας τα προβλήματα που αντιμετωπίζει. Όπως οι μάσκες οξυγόνου και τα οικόπεδα στον Δήμο που η βλάστηση τους είναι εστίες μόλυνσης και πυρκαγιάς, κλπ Από πλευράς των «ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ» δηλώθηκε η επαναδιεκδικηση του προγράμματος της δασοπροστασίας από πυρκαγιές, το κέντρο διαχείρισης που θα εγκατασταθεί στον Δήμο και η άμεση ωφέλεια που θα υπάρχει για τον δημότη, αλλά και για τις υπηρεσίες. 

Μαζί με την υποστήριξη του τμήματος πολιτικής προστασίας του Δήμου που θα ξεχωρίσει από την Καθαριότητα και θα του δοθεί η αντίστοιχη σοβαρότητα ως ορίζει η κείμενη νομοθεσία, ο Δήμος θα αντιμετωπίζει ως αρμόζει και πρέπει όλες τις καταστάσεις της καθημερινότητας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες