10 Μαΐ 2019

Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη στο ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ.

0 comments


Το Κέντρο Μέριμνας Ατόμων με Ειδικές Δεξιότητες επισκέφθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης, με υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη».
Την ομάδα υποδέχθηκε η Πρόεδρος του ΚΕ.Μ.Α.Ε.Δ. κ. Μ. Δαμιανίδου μαζί με το προσωπικό της δομής. Σε μία ουσιαστική συζήτηση αναδείχθηκε η δράση και η ωφελιμότητα της δομής αλλά και τα προβλήματα που προκύπτουν, κυρίως οικονομικής φύσης. Ο Αντώνης Μαρκούλης αναφέρθηκε στο πρόγραμμα του συνδυασμού του, το οποίο στον συγκεκριμένο τομέα περιλαμβάνει το ουσιώδες της συνειδητοποίησης της ανάγκης να ασκηθεί κοινωνική πολιτική από τον Δήμο, με τη στήριξή του και την προώθηση δράσεων και λύσεων. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι ο Δήμος θα συμβάλει στη διαχείριση της χρηματοδότησης του Κέντρου, χωρίς παρεμβάσεις και με τις υπηρεσίες του Κέντρου να λειτουργούν με αυτονομία. Επίσης, διαβεβαίωσε ότι θα στελεχωθεί με το απαραίτητο προσωπικό καθώς και ότι ο Δήμος θα παρακολουθεί και θα «τρέξει» τα σχετικά ευρωπαϊκά προγράμματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε