Κώστας Καλαϊτζίδης: Λόγια λίγα- έργα πολλά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 20 Μαΐου 2019

Κώστας Καλαϊτζίδης: Λόγια λίγα- έργα πολλά

2014- 2019: Ο ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Π.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ

Από τον Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη δόθηκε στη δημοσιότητα ένας ενδεικτικός κατάλογος έργων που ολοκληρώθηκαν ή πραγματοποιούνται στη Ημαθία κατά τη διάρκεια της θητείας του (2014- 2019) μαζί με σχετικό μήνυμά του στο οποίο αναφέρει τα εξής:

“Πριν από 5 χρόνια, ο κόσμος της Ημαθίας, μας πρόσφερε απλόχερα την εμπιστοσύνη του στηρίζοντας με μεγάλη πλειοψηφία την υποψηφιότητά μου ως Αντιπεριφερειάρχης και τον συνδυασμό μας, με το ψηφοδέλτιο του Απόστολου Τζιτζικώστα για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Το μόνο που υποσχεθήκαμε τότε ήταν ότι θα τιμήσουμε την εμπιστοσύνη των πολιτών και θα την “επιστρέψουμε” με έργα ανάπτυξης για όλη την περιοχή μας. Το είπαμε και το κάναμε. Το πράξαμε και ο θετικός απολογισμός μας είναι η καλύτερη απόδειξη ότι τιμήσαμε την εμπιστοσύνη σας.


Στο διάστημα που μεσολάβησε υλοποιήσαμε στην Ημαθία ένα πρόγραμμα έργων υποδομής και ανάπτυξης, συνολικού προϋπολογισμού 75 εκατομμυρίων ευρώ, με πάνω από 100 έργα να έχουν ολοκληρωθεί ή να βρίσκονται σε εξέλιξη. Η μέγιστη απορροφητικότητα που πετύχαμε, η εύστοχη εφαρμογή ευρωπαϊκών προγραμμάτων και η νοικοκυρεμένη αξιοποίηση κάθε ευρώ που είχαμε διαθέσιμο, μας έδωσαν τη δυνατότητα να κάνουμε σπουδαία και χρήσιμα έργα παντού.


Παράλληλα σταθήκαμε στο πλευρό την τοπικής αγοράς, προβάλλαμε δημιουργικά την Ημαθία, συμπαρασταθήκαμε έμπρακτα στους αγρότες, ενισχύσαμε σημαντικά κοινωνικές δομές, συνεργαστήκαμε δημιουργικά με τοπικούς φορείς, με πολιτιστικούς, αθλητικούς και επιστημονικούς συλλόγους. Βγήκαμε μπροστά στην κοινωνία με όραμα, με πρόγραμμα, με αληθινό και όχι με ψεύτικο λόγο. 


Σήμερα, επικοινωνώ άλλη μια φορά με τους πολίτες της Ημαθίας, κάνοντας αμέσως μετά, μια επιγραμματική παρουσίαση των κυριότερων έργων μας, για την υποδομή και την ανάπτυξη της Ημαθίας. Επικοινωνώ με το χέρι στην καρδιά, όπως κάνω από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα καθήκοντα και κράτησα ανοιχτό το γραφείο μου, για όλο τον κόσμο. Δεν είμαι άνθρωπος των εύκολων υποσχέσεων. Λόγια λίγα, έργα πολλά είναι η βασική αρχή μου. Με αυτή την αρχή, ως μόνη υπόσχεση και πάλι, ζητώ από τους πολίτες της Ημαθίας να ανανεώσουμε την εμπιστοσύνη μας ενόψει των Περιφερειακών Εκλογών της Κυριακής 26 Μαΐου και να προχωρήσουμε ξανά μαζί και με τον συνδυασμό του Απόστολου Τζιτζικώστα, διεκδικώντας ακόμη περισσότερα για την Ημαθία και τους πολίτες της, ώστε να φέρουμε τον τόπο μας ακόμη ένα βήμα πιο μπροστά. 


Μαζί με τον κόσμο πετύχαμε μέχρι τώρα, μαζί θα είμαστε και πάλι πρώτοι. Είμαι σίγουρος ότι κι αυτή η νίκη είναι δική μας, με τον Απόστολο Τζιτζικώστα μπροστά. 


Κώστας Καλαϊτζίδης

Αντιπεριφεριάρχης Π.Ε. Ημαθίας


ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΕΡΓΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ Ή ΒΡΊΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ

ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες