Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη στον Τρίλοφο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 12 Μαΐου 2019

Επίσκεψη Αντώνη Μαρκούλη στον Τρίλοφο


Επίσκεψη στον Τρίλοφο πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας και επικεφαλής του συνδυασμού «Προτεραιότητα στον Πολίτη», Αντώνης Μαρκούλης, μαζί με ομάδα υποψηφίων συμβούλων.

Σε μία περιεκτική ομιλία, ο Αντώνης Μαρκούλης επεσήμανε ότι είναι αναγκαίο να συμμετέχουν όλοι στις επερχόμενες εκλογές, καθώς η αποχή από την ενασχόληση με τα κοινά δημιουργεί δυσμενείς συνέπειες για τους ίδιους τους πολίτες. Αναφέρθηκε χαρακτηριστικά στη μη ολοκλήρωση ή και στην καθυστέρηση ολοκλήρωσης διάφορων προγραμματισμένων κατασκευστικών έργων, χαρακτήρισε αδιανόητη την έλλειψη αποχετευτικού δικτύου σε πολλές κοινότητες, ενώ παράλληλα στιγμάτισε το κάκιστο οδικό δίκτυο, την έλλειψη υποδομών άρδευσης και το κακό συγκοινωνιακό δίκτυο, που έχουν ως συνέπεια την ερήμωση της περιφέρειας. Επέρριψε δε την ευθύνη στην παρούσα αλλά και σε προηγούμενες Δημοτικές Αρχές.

Ζήτησε από τους πολίτες να κρίνουν τους υποψηφίους ανάλογα με την προσφορά τους στα τοπικά δρώμενα. Αναφερόμενος στο σημείο αυτό στον συνδυασμό «Προτεραιότητα στον Πολίτη», τον χαρακτήρισε «σεμνό» και αποτελούμενο από ανθρώπους όλου του επαγγελματικού και κοινωνικού φάσματος, από αγρότες μέχρι επιστήμονες.

«Εμείς δεν κάνουμε επανάληψη των τετριμμένων και δεν υποσχόμαστε παρά να υλοποιήσουμε τις διεκδικήσεις που εσείς θα θέσετε», τόνισε χειροκροτούμενος και έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στα τοπικά συμβούλια, τα οποία με τον «Κλεισθένη» αποκτούν ουσιαστικές δυνατότητες και καθίστανται όργανα αποφάσεων. 

Ο Αντώνης Μαρκούλης ζήτησε να δοθεί η ευκαιρία στον συνδυασμό, ώστε με σύνεση και δυναμισμό να διοικήσει τον τόπο στην κατεύθυνση που οι ίδιοι οι πολίτες θα υποδείξουν. Τέλος, δήλωσε ότι η δική του Δημοτική Αρχή θα ακολουθήσει την πολιτική των ίσων ευκαιριών.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες