16 Μαΐ 2019

Γιάννης Παπαγιάννης γυναίκες της Βέροιας: Υποκλίνομαι στη δυναμική σας

0 comments

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η εκδήλωση που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Βέροιας Γιάννης Παπαγιάννης σε κεντρικό καφέ της πόλης προς τιμήν των γυναικών την Τετάρτη 15 Μαΐου. Εκατοντάδες γυναίκες από κάθε γωνιά του δήμου Βέροιας ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση του κυρίου Παπαγιάννη, ο οποίος αφιέρωσε την εκδήλωση στις "γυναίκες της ζωής του", τη σύζυγο του, Πόπη Δεμερτζίδου Παπαγιάννη, τη μητέρα του Γεωργία και τις κόρες του, καθώς και σε όλες τις υποψήφιες συμβούλους της παράταξης του "Δικαίωμα για νέα Βέροια".

"Δεν είναι τυχαίο πως η Βέροια, η Βασίλισσα του Βορρά, είναι γένους θηλυκού", δήλωσε καταχειροκροτούμενος, "βρίσκεστε πραγματικά στην αρχή κάθε δημιουργήματος, υποκλίνομαι στη δυναμική και στη γοητεία σας, σέβομαι την κυρίαρχη προσφορά σας στην κοινωνία. Καλείστε να αναλάβετε πολλαπλούς ρόλους: Μητέρες, σύζυγοι, επαγγελματίες, επιστήμονες, πετυχαίνετε με το πάθος, τις ικανότητες, την εργατικότητα, την πίστη, την επιμονή, την αγάπη να φέρνετε πάντοτε στο έπακρον  την αποστολή σας. Τώρα σας απευθύνω κάλεσμα συμπόρευσης" συνέχισε ο κύριος Παπαγιάννης, "για να κερδίσουμε όλοι μαζί ένα καλύτερο, πιο αισιόδοξο αύριο για αυτό τον τόπο που λατρεύουμε. Στηρίξτε το συνδυασμό της ελπίδας και της νίκης, ήρθε η ώρα να γυρίσουμε σελίδα. Με εσάς στο πλάι μου, δεν φοβάμαι τίποτα!" κατέληξε ο κύριος Παπαγιάννης.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε