ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μέσα από το δικαίωμα στην πράξη του εφικτού και στην γνώση του αυτονόητου. - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

ΒΟΓΙΑΤΖΟΓΛΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΣ: Βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής μέσα από το δικαίωμα στην πράξη του εφικτού και στην γνώση του αυτονόητου.


Στις δημοτικές εκλογές δεν πρέπει να έχουν θέση οι προκαταλήψεις, οι σκοπιμότητες, οι κομματικές ταμπέλες και τα μικροκομματικά συμφέροντα.

Από το αποτέλεσμα αυτών των εκλογών κρίνεται το αν ο δήμος μας θα γίνει έστω λίγο καλύτερος, το αν θα γίνει επιτέλους  έστω ένα έργο από όλα αυτά που ήταν εφικτό να γίνουν αφού η χρηματοδότηση τους υπάρχει εδώ και χρόνια, το αν θα βελτιωθεί η καθημερινότητα και η ποιότητα ζωής όλων μας.

Συμμετέχω σε αυτήν την κρίσιμη λοιπόν μάχη για τον τόπο μας ,μακριά από πολιτικές φιλοδοξίες, από κομματικές σχέσεις και ισορροπίες και κάθε μορφής ιδιοτέλειας και εξάρτησης, στο συνδυασμό του Αντώνη Μαρκούλη, έχοντας εκτίμηση και  εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του, με μοναδική μου επιθυμία και σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας όλων μας. Δεν τρέφω αυταπάτες ούτε θέλω να λέω πως θα φτιάξουμε τον φαντασιακό τόπο των ονείρων μας αλλά έχουμε σίγουρα δικαίωμα στην πράξη του εφικτού και στην γνώση του αυτονόητου, δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια τις είχαμε ξεχάσει ΑΛΛΑ ΜΑΖΙ μπορούμε και πρέπει  να τις ξαναθυμηθούμε ώστε να ζούμε με ποιότητα και να νιώθουμε περήφανοι για τον τόπο που κατοικούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες