Τάσος Μπαρτζώκας: «Η καταστροφή από το χαλάζι ήταν ολοκληρωτική. Αύριο κιόλας ο ΕΛΓΑ να καταγράψει τις ζημιές» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 14 Απριλίου 2019

Τάσος Μπαρτζώκας: «Η καταστροφή από το χαλάζι ήταν ολοκληρωτική. Αύριο κιόλας ο ΕΛΓΑ να καταγράψει τις ζημιές»

Στην πληγείσα αγροτική περιοχή της Μελίκης βρέθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 ο πολιτευτής της ΝΔ Τάσος Μπαρτζώκας, όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με πλειάδα αγροτών που διατηρούν χωράφια στην περιοχή και χτυπήθηκαν από την σφοδρή χαλαζόπτωση. 

Ο Τάσος Μπαρτζώκας επέλεξε να συναντηθεί με τους απλούς αγρότες της περιοχής για να έχει την ευκαιρία όχι απλά να διαπιστώσει την καταστροφή, αλλά κυρίως για να δηλώσει την συμπαράστασή του στις αγωνίες τους, να συζητήσει με τον καθένα ξεχωριστά και να ενώσει τη φωνή του μαζί τους υπέρ του δίκαιου και διαχρονικού αιτήματος για άμεσες και δίκαιες αποζημιώσεις, αλλά και για την τροποποίηση του κανονισμού του ΕΛΓΑ σχετικά με τις αποζημιούμενες περιπτώσεις, καθώς – πέρα από την πρόσφατη χαλαζόπτωση – οι αγρότες του επισήμαναν τα προβλήματα που προκλήθηκαν σε καλλιέργειες από τον παγετό που σημειώθηκε προ ολίγων ημερών. Παράλληλα, είχε τηλεφωνική επικοινωνία με εκπροσώπους τους Αγροτικού Συλλόγου Γεωργών Βέροιας και του Αγροτικού Συλλόγου Αλεξάνδρειας, οι οποίοι του επισήμαναν την σοβαρότητα της κατάστασης.

Στο πλαίσιο της ανάδειξης του προβλήματος όσον το δυνατόν περισσότερο σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο, την συγκέντρωση των αγροτών της περιοχής που συγκάλεσε ο κ. Μπαρτζώκας κάλυψαν τοπικά ΜΜΕ και τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha και σε δηλώσεις που έκανε μετέφερε – μεταξύ άλλων – το καθολικό αίτημα για ΑΜΕΣΗ καταγραφή των ζημιών από τον ΕΛΓΑ. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες