Ο δήθεν κουμουνιστής κάνει μήνυση το laikoyra.gr για τις αλήθειες ..Δεν σας φοβόμαστε κάντε κάθε μέρα μηνύσεις! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Ο δήθεν κουμουνιστής κάνει μήνυση το laikoyra.gr για τις αλήθειες ..Δεν σας φοβόμαστε κάντε κάθε μέρα μηνύσεις!


Κι όμως κάποιοι φαίνεται ότι χάνουν τη γη κάτω από τα πόδια τους Και προσπαθούν να μας φιμώσουν για όσα γράφουμε....
Η ασυλία σας τελειωσε... Λίγες μέρες υπομονή ακόμα θα κάνει ο κόσμος...
Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ λοιπόν μάθαμε ότι μας ετοιμάζει μήνυση για όσα γράψαμε για την κοπέλα που της κόψαν το νερό...
Δηλαδή ήθελαν να το αποσιωπήσουμε το θεμα να μην ξέρει ο κόσμος τίποτα.. να μας εκφοβίσουν Με λίγα λόγια...
Θα τους περιμένουμε... θα τους περιμένουμε με μεγάλη χαρά...με τη μήνυση τους δεν θα μας φοβίσουν... ούτε λεπτό δεν μπορούν να μας τσακίσουν.... Ούτε αυτός ούτε ο προϊστάμενος του απερχόμενος δήμαρχος κύριος Βοργιαζίδης..
Εμείς εδώ θα γράφουμε τις αλήθειες όπως είναι στην πραγματικότητα... και όσες μηνύσεις να μας κάνετε δεν σας φοβόμαστε....ίσα-ίσα τό αντίθετο πεισμώνω περισσότερο..
Το μηνύσιμο κύριε πρόεδρε της ΔΕΥΑΒ και να το ξέρετε που πέσατε και σε παράπτωμα... είναι ότι δώσατε προσωπικά δεδομένα της κοπέλας... που αυτό απαγορεύεται.. Αυτό είναι το μηνύσιμο...και θα απολογηθείτε για αυτό...φυσικά υπάρχει μία διαφορά ...ότι η κυρια θα τα βάλει από την τσέπη της όταν θα γίνει μήνυση ...ενώ εσείς όταν θα μας κάνετε μήνυση θα σας τα πληρώσει ο δήμος οι δημότες δηλαδή.... Που έχουν πληρώσει πολλές μηνύσεις οι δημότες που έχετε κάνει σαν δήμος.

Φυσικά εμείς θα περιμένουμε την μήνυση του Προέδρου του δήθεν κομμουνιστή της ΔΕΥΑΒ κυρίου Ορφανίδη, Και φυσικά δεν θα πάρουμε καμία αναβολή,όπως παίρνει 8 αναβολές ο προϊστάμενός τους..
 Αλλωστε η συγκεκριμένη παράταξη έχει πολλά σούρτα φέρτα με τα δικαστήρια, ξέρουν το δρόμο και τα μονοπάτια..

ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΒΡΥΣΕΣ.

1 σχόλιο:

tsolo είπε...

Βεβαίως και ΔΕΝ είναι ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, έχει διαγραφεί απ το ΚΚΕ κι όχι απλά έφυγε οικειοθελώς όπως ίσως να νομίζουν κάποιοι. Ας μας πει σε ποιο κόμμα εντάχθηκε όταν τον διέγραψαν απ το ΚΚΕ; Στης ΔΕΥΑΒ ή του Βοργαζίδη;

Post Bottom Ad

Σελίδες