20 Μαρ 2019

Δύο Γιώργηδες στο πλευρό του Γιάννη Παπαγιάννη για τον Δήμο Βέροιας

0 comments

 Ο Δεμερτζίδης Γιώργος υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο γνωστός καθηγητής Δεμερτζίδης Γεώργιος είναι υποψήφιος δημοτικός Σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό "Δικαίωμα για Νέα Βέροια" του Ιωάννη Παπαγιάννη. Ο κος. Δεμερτζίδης, κατοικεί στη Βέροια και κατάγεται από τη Ν. Λυκογιάννη. Είναι απόφοιτος της Μαθηματικής Σχολής Ιωαννίνων και εργάζεται επί δεκαετίες ως Καθηγητής μαθηματικών στη Δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Υπηρέτησε ως Διευθυντής των Γυμνασίων Βεργίνας και Κοπανού και του Λυκείου Πλατέος. Είναι παντρεμένος με τη φιλόλογο κα. Τσέτη Κωνσταντίνα (Ντίνα) και πατέρας δύο γυιών. Μέλος της ΔΑΚΕ Καθηγητών και λάτρης του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.
Ο Γιώργος Δεμερτζίδης σε δήλωσή του τόνισε: «Ο συνδυασμός Δικαίωμα για Νέα Βέροια μπορεί και θα αναλάβει με επιτυχία και δυναμισμό το αύριο και την προοπτική του Δήμου μας. Όλοι όσοι και όσες συγκροτούμε το ψηφοδέλτιο νίκης έχουμε τις ικανότητες, την εντιμότητα και το ηθικό πλεονέκτημα να προχωρήσουμε μπροστά κάνοντας τις μεγάλες αλλαγές που απαιτούνται. Θα υλοποιήσουμε πρόγραμμα ελπιδοφόρο, ρεαλιστικό και με όραμα για τη Βέροια και τις τοπικές κοινότητες. Μαζί με τον υποψήφιο και αυριανό Δήμαρχο Γιάννη Παπαγιάννη δημιουργούμε το ανεξάρτητο και υπεροκομματικό κίνημα για το παρόν και μέλλον που αξίζει σε εμάς και τα παιδιά μας. Με ευημερία, αλληλεγγύη, εθνική αξιοπρέπεια. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!

 

 

Ο μηχανικός αυτοματισμού Γεώργιος Αθανασιάδης υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη.

Ο ιδιωτικός υπάλληλος Γεώργιος Αθανασιάδης είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Ιωάννη Παπαγιάννη «Δικαίωμα για Νέα Βέροια». Ο Γεώργιος Αθανασιάδης είναι μηχανικός αυτοματισμού. Αποφοίτησε από το ΑΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Εργάζεται και κατοικεί στη Βέροια. Είναι παιδί πολύτεκνης οικογένειας. Παράλληλα με τη βασική εργασία του βοηθά τους γονείς του σε αγροτικές εργασίες στον Τριπόταμο Βεροίας. Διετέλεσε ποδοσφαιριστής του Μακεδόνα Βεροίας. Ο Γιώργος Αθανασιάδης σε δήλωσή του τόνισε: "Οι νέοι εργαζόμενοι και επιστήμονες συμμετέχουμε ενεργά και αναδεικνύουμε νέα, άφθαρτα και έντιμα πρόσωπα στο Δήμο Βέροιας. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε