Δυναμικά μπαίνουν οι υποψήφιοι Θεοπίστη Σκουμποπούλου, Διονύση Καρολίδη, Πάρη Παπακανάκη για τον Δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Μαρτίου 2019

Δυναμικά μπαίνουν οι υποψήφιοι Θεοπίστη Σκουμποπούλου, Διονύση Καρολίδη, Πάρη Παπακανάκη για τον Δήμο Βέροιας

Κραυγές και σπαραγμοί

ακούγονται στη διπλανή γωνιά.

Βλέμματα θολά, την πίκρα να θυμίζουν

η λάμψη της χαράς έχει πάψει πλέον να χτυπά.

Αντίκρυ μας μπροστά ψυχές απεγνωσμένες

κι εμείς αδιαφορία..

…Την Άνοιξη προσμένουν τις πληγές να τους γιατρέψει.

Ποιά ανθρωπιά οδηγεί σε πόνο;

Ποιά Άνοιξη να συναντήσουν;

kefalosperiodiko.blogspot.com

Τρεις Άνθρωποι Καλλιτέχνες:  ο Γιώργος Πολίτης, η Aimme Birbaum και η Rosa Semple,  στον χώρο του Βυζαντινού Μουσείου Βέροιας (διοργάνωση της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας) μας ανοίγουν  την πόρτα σε έναν κόσμο που ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ να μπούμε. Στην έκθεσή τους με τίτλο «Σε άλλη Γη» αναδεικνύουν  τον πόνο, την αγωνία για ζωή, το δίκιο…  αλλά και τις ελπίδες για ένα καλύτερο αύριο.

Η μετανάστευση αν και είναι ένα φαινόμενο με ρίζες στο παρελθόν, σήμερα εμφανίζει  νέα, ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.  Αποτελεί φαινόμενο εγγενές της ανθρώπινης εξέλιξης, της κοινωνίας, της οικονομίας, της πολιτικής και του πολιτισμού. 

«Δεν μπορούμε να αδιαφορούμε για ένα υπαρκτό-ζωτικό θέμα. Πρέπει να πάρουμε θέση και να το αντιμετωπίσουμε κατάματα με ευαισθησία και μεθοδικότητα». Αυτό το μήνυμα εξέπεμψε ο εκλογικός συνδυασμός «ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ» με την παρουσία του στα εγκαίνια της  έκθεσης, εκπροσωπούμενος από τους υποψηφίους Δημοτικούς Συμβούλους: Θεοπίστη Σκουμποπούλου, Διονύση Καρολίδη, Πάρη Παπακανάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες