Ο Αθανάσιος Γεροντίδης ένας νέος άνθρωπος στο πλευρό της Γεωργίας Μπατσαρά στο δήμο Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 23 Μαρτίου 2019

Ο Αθανάσιος Γεροντίδης ένας νέος άνθρωπος στο πλευρό της Γεωργίας Μπατσαρά στο δήμο Βέροιας

Ο Αθανάσιος Γεροντίδης Υποψήφιος με την Γεωργία Μπατσαρά 
Ονομάζομαι Αθανάσιος Γεροντίδης και είμαι 42 χρονών. Επίσης είμαι προπονητής Πολεμικών Τεχνών του Αθλητικού Συλλόγου ΔΙΑΣ Βέροιας και του Παραρτήματος Αγίου Γεωργίου του Δήμου μας. 
Σας γνωστοποιώ την υποψηφιότητα μου για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με την δημοτική παράταξη «Βέροια ΠΡΩΤεύουσα ΠΟΛΗ» με επικεφαλής την κυρία Γεωργία Μπατσαρά. 
Ένα πρόσωπο με πολλά θετικά γνωρίσματα! Κύρια χαρακτηριστικά της η ορθή της κρίση, η ανιδιοτέλεια της, η μόρφωση της, η υπευθυνότητα της, η ευαισθησία της, η αυθεντικότητα του ατόμου της. 
Οι λόγοι που με οδήγησαν στο να λάβω αυτή την απόφαση ώστε να θέσω υποψηφιότητα ήταν αρκετοί. Ο πιο ισχυρός όμως ήταν και είναι η απερίγραπτη αγάπη που τρέφω για τον τόπο και τους συνανθρώπους μου. Η ευημερία για κάθε επίπεδο ζωής δεν έρχεται εξ ουρανού, είναι οι ανθρώπινες προσπάθειες που συντελούν για να έρθει! Εκεί οφείλεται και αυτή μου η στάση-συμπεριφορά σχετικά με το γεγονός της υποψηφιότητάς μου. 
Σας καλώ να στηρίξετε την προσπάθεια διεκδίκησης της διοίκησης του Δήμου που δίδετε, από την κυρία Γεωργία Μπατσαρά, εμένα και όλα τα μέλη και τους υποστηρικτές του δημοτικού μας συνδυασμού έτσι ώστε με την διάθεση της προσφοράς και τις ικανότητες που διαθέτουμε να παράξουμε έργο αξιόλογο, έχοντας τους συνδημότες δίπλα μας, αφουγκράζοντας την κάθε τους ανησυχία. 
Ο αγώνας που θα δοθεί θα είναι έντιμος και καθαρός! 
Μακριά από κάθε τι λαϊκιστικό και μισαλλόδοξο! 
Μερικές από τις σκέψεις που έχω συμπεριλάβει σαν στόχους για την Ανάπτυξη του Δήμου είναι το υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας του Δήμου, η εκτέλεση σειράς έργων σε διάφορους τομείς (έμφαση σε Εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα χρηματοδοτήσεων), η βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών, η ανάπτυξη τομέων Τουρισμού, Γεωργίας και Αθλητισμού, η ενθάρρυνση της Εξωστρέφειας και της Καινοτομίας, η ανάπτυξη του επιχειρείν και η ανάδειξη επιχειρήσεων που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου, η διαχείριση ζητημάτων του δημότη, η ανάδειξη της πολιτισμικής κληρονομιάς κ.α 
Ένα σημαντικό αποτέλεσμα των όσων προανέφερα μπορεί να επιτευχθεί μέσω της εγκαθίδρυσης ενός νέου αποτελεσματικού μοντέλου αυτοδιοίκησης όπου θα βασίζεται σε ένα μακρόπνοο στρατηγικό σχεδιασμό (επιστημονική κατάρτιση, αυτοδιοικητική γνώση μεθοδικότητα, όραμα, φαντασία κ.α) βασισμένο στις ανάγκες των πολιτών προερχόμενο από μια ομάδα στελεχών-συνεργατών που ήδη διαθέτουμε και όλα αυτά κάτω από το πρίσμα του αισθήματος της ευθύνης που »κουβαλάμε», της διεκδικησιμότητας, του πνεύματος συνεργασίας και κυρίως του πάθους για τον τόπο που αγαπάμε εμπνεόμενοι των αρχών της Διαφάνειας, της Δημοκρατίας, της Ισότητας, της εξυπηρέτησης του πολίτη κ.α. 
Ήρθε η ώρα που οι αγνές και καλές προθέσεις θα έχουν ρόλο κυρίαρχο! Το ίδιο η γνώση και η λογική! 
Ήρθε η ώρα που ο άνθρωπος-δημότης θα βρίσκεται στο επίκεντρο των αποφάσεων! 
Ήρθε η ώρα που η Νέα Γενιά έχει έκφραση και εκπροσώπηση! 
Ήρθε η ώρα να ξεφύγουμε από το τέλμα της στασιμότητας! 
Ήρθε η ώρα για το Βήμα Στο Αύριο! 
Γιατί ο Δήμος Μας Αξίζει καλύτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες