Λαμπίδου Εμμανουέλα μία νέα κοπέλα με όραμα για τον Δήμο Βέροιας στο ψηφοδέλτιο του Γιάννη Παπαγιάννη

Η Λαμπίδου Εμμανουέλα, αρχιτέκτων μηχανικός, είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον ανεξάρτητο, υπερκομματικό συνδυασμό «Δικαίωμα για Νέα Βέροια» του Ιωάννη Παπαγιάννη.

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βέροια, για την οποία τρέφει ιδιαίτερη αγάπη. Είναι αριστούχος απόφοιτη της Πολυτεχνικής Σχολής Αρχιτεκτόνων Μηχανικών. Ομιλεί Αγγλικά και Γερμανικά και είναι λάτρης των ταξιδιών. Έχει επισκεφθεί πολλές ευρωπαϊκές πόλεις, από τις οποίες συλλέγει εμπειρίες και ιδέες, που σε συνδυασμό με τις γνώσεις της στο τεχνικό κομμάτι, μπορούν να φέρουν έναν νέο αέρα ανάπτυξης και ευημερίας στο Δήμο της Βέροιας. Ασχολείται ενεργά με τον εθελοντισμό, τον αθλητισμό και τον χορό. Είναι κόρη του γνωστού Αρχιτέκτονα Λαμπίδη Γιάννη, επί χρόνια προέδρου του Συλλόγου Μηχανικών, και με έντονη δράση στα κοινά, ειδικού συνεργάτη του πρώην Αντιπειφερειάρχη κ. Καραπαναγιωτίδη.

Η Εμμανουέλα Λαμπίδου, σε δήλωσή της τόνισε: «Επιθυμώ έναν Δήμο Βέροιας ζωντανό, με ίσες ευκαιρίες για όλους. Μία πόλη που δεν θα «διώχνει» τους συνομήλικούς μου, οι οποίοι αναγκάζονται να φεύγουν για να εξασφαλίσουν ένα καλύτερο μέλλον. Έναν Δήμο που θα νοιάζεται για τις τοπικές του κοινότητες! Η αλλαγή μπορεί και πρέπει να ξεκινήσει σε Τοπικό επίπεδο. Οφείλουμε να παλέψουμε, φέρνοντας νέες ιδέες και προοπτικές ανάπτυξης. Η πόλη μας έχει πολλές ομορφιές και δυνατότητες∙ στο χέρι μας είναι το πώς θα τις αξιοποιήσουμε! 

Δώστε στους νέους την ευκαιρία να δείξουν τι αξίζουν! Νέες ιδέες, Νέα Βέροια… Με ειλικρίνεια, αποφασιστικότητα και ΠΡΑΞΕΙΣ! Όχι μόνο λόγια! 

Ελάχιστοι είναι αυτοί που συμμετέχουν στην κοινω¬νική δράση με γνώμονα την προσφορά κι όχι αυτό που αποκαλείται σήμερα «καριεροποίηση». Γι' αυτό χρειάζε¬ται οι ίδιοι οι νέοι ν' απομακρύνουν τα μικρόβια του εγωισμού, της μισαλλοδοξίας και του φανατισμού, με τα οποία τους μπολιάζει η τρέχουσα πολιτική πρακτική. Δεν είναι αναγκαίο να ταυτίζουμε την πολιτική με την εμπαθή κομματικοποίηση. Η πολιτική, όταν είναι σωστή, δε χωρίζει, αλλά μέσα από τις αντιθέ¬σεις της, ενώνει. Μπορούμε και θα τα καταφέρουμε καλύτερα!»

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος6:49 μ.μ.

    Μπράβο κορίτσι μου!! Τέτοια χαμόγελα χρειαζόμαστε και νέα παιδιά! Εσένα θα ψηφίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία! Σου εύχομαι τα καλύτερα Δήμητρα Ραλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε