Εξηφανίσθη ο Δήμαρχος!!! – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αναλάβει τις ευθύνες του!! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

Εξηφανίσθη ο Δήμαρχος!!! – Δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο για να αναλάβει τις ευθύνες του!!

Τη μέθοδο της…εξαφάνισης επέλεξε ο δήμαρχος Βέροιας προκειμένη ν’ αποφύγει την ανάληψη των ευθυνών του σε δικαστική υπόθεση που ουσιαστικά προκάλεσε ο ίδιος και στη συνέχεια άφησε σε άλλους το πρόβλημα…
Πρόκειται για τη δικαστική διένεξη μεταξύ της δημοτικής συμβούλου, Χριστίνας Γαϊτάνου και του δημοσιογράφου, Νίκου Βουδούρη με …αιτία το «είπα-ξείπα» του κ. Βοργιατζίδη.
Συγκεκριμένα ο κ. Βοργιατζίδης σε συνομιλία με τον κ. Βουδούρη, - σύμφωνα με τον δημοσιογράφο - αποκάλεσε την κ. Γαϊτάνου «ανίκανη»!!!
Η κ. Γαϊτάνου το πληροφορήθηκε μέσα από διαδικτυακή συνομιλία, αλλά όταν ζήτησε εξηγήσεις, ο κ. Βοργιαταζίδης το ‘παιξε ανήξερος και πήγε να μπαλώσει την κατάσταση με μια δήλωση στο δημοτικό συμβούλιο, χωρίς πάντως να διαψεύδει αυτό που είπε….
Η κ. Γαϊτάνου προφανώς πεπεισμένη για την ειλικρίνεια του κ. Βοργιατζίδη, άσκησε ποινική δίωξη κατά του κ. Βουδούρη θεωρώντας ότι τη συκοφαντεί!!!!
Πρωτοδίκως, μετά την εξέταση των μαρτύρων, το δικαστήριο έκρινε ότι πρέπει να παρουσιαστεί ενώπιον της δικαιοσύνης ο δήμαρχος Βέροιας και να αναλάβει τις ευθύνες του, παραδεχόμενος ή διαψεύδοντας τον ισχυρισμό του κατηγορουμένου.
Η επανάληψη της δίκης ορίστηκε για τις 24 Ιανουαρίου, οπότε παίχτηκε και το κυρίως επεισόδιο της φαρσοκωμωδίας και έγιναν τα αποκαλυπτήρια του ηθικού αναστήματος του κ. Βοργιατζίδη.
Ο δήμαρχος Βέροιας εμφανίστηκε αρχικά στα δικαστήρια, από όπου στη συνέχεια αποχώρησε μαζί με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας για να παραστεί σε κηδεία αποβιώσαντος δικηγόρου.
Λίγο αργότερα επέστρεψαν, αλλά αντί ο κ. Βοργιατζίδης να παραμείνει για την εκδίκαση της υπόθεσης – όπως είχε υποχρέωση έναντι της δικαιοσύνης – αυτός μπήκε στο αυτοκίνητό του κι έφυγε!!!
Όταν εκφωνήθηκε η προς εκδίκαση υπόθεση από το δικαστήριο, ο Γ. Γραμματέας του Δήμου, ο οποίος ήταν και προτεινόμενος μάρτυρας από την πλευρά της μηνύτριας, είπε ότι ο δήμαρχος έφυγε γιατί «μάλλον θα είχε κάποια επείγουσα δουλειά»!!!!
Να σημειωθεί ότι το βράδυ της προηγουμένης μέρας επιχειρήθηκε να ασκηθεί πίεση ώστε ο κατηγορούμενος να αναλάβει την ευθύνη έναντι της μηνύτριας, κάτι το οποίο φυσικά δεν έγινε αποδεκτό.
Έτσι την επομένη, ανήμερα της δίκης, ο κ. Βοργιατζίδης προτίμησε να την «κοπανήσει», παρά να παραστεί ενώπιον τις δικαιοσύνης και να αναλάβει την ευθύνη των λόγων και των πράξεών του, κάτι το οποίο έχει τα «κότσια» και πράττει και ο «τελευταίος πολίτης»…
Ο δήμαρχος Βέροιας, εν όψει των επικείμενων εκλογών, επέλεξε να εξαφανιστεί – με αόριστη και έωλη «δικαιολογία» - θεωρώντας ότι έτσι «αγοράζει» χρόνο…. Όμως με τη στάση σου αυτή ουσιαστικά εκτέθηκε ακόμη περισσότερο, αποκαλύπτοντας το ηθικό του ανάστημα, την αξιοπιστία του και κυρίως τα «κότσια» του να αναλάβει στοιχειωδώς τις ευθύνες του, βάζοντας σε δικαστικές περιπέτειες δύο  ανθρώπους.
Αντί να εμφανιστεί στο δικαστήριο, προτίμησε να την «κοπανήσει»
Η εκδίκαση της υπόθεσης πήρε αναβολή για τις 26 Σεπτεμβρίου.

Ρεπορτάζ: Δ. Καρολίδης
https://www.verianet.g

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες