Πορεία μαθητών του 1ου και 2ου γυμνασίου προς το δημαρχείο - Τι ζήτησαν από τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2018

Πορεία μαθητών του 1ου και 2ου γυμνασίου προς το δημαρχείο - Τι ζήτησαν από τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας

Πορεία μαθητών του 1ου και 2ου γυμνασίου προς το δημαρχείο - Τι ζήτησαν από τον δήμαρχο Αλεξάνδρειας

 

Πορεία έκαναν οι μαθητές του 1ου και 2ου γυμνασίου Αλεξάνδρειας σήμερα το πρωί 1/11 στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να διατρανώσουν το αίτημά τους για καλύτερη παιδεία. Οι μαθητές αφού διέσχισαν την Βετσοπούλου στη συνέχεια κατευθύνθηκαν προς το δημαρχείο. Στα σκαλιά του δημαρχιακού μεγάρου και εν μέσω συνθημάτων, τους μαθητές καλωσόρισε ο ίδιος ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας Παναγιώτης Γκυρίνης και αφού αντάλλαξε με τους μαθητές κάποιες ποδοσφαιρικές απόψεις, κάλεσε την επιτροπή και από τα δύο γυμνάσια στο γραφείο του για να συζητήσουν τα αιτήματα των μαθητών.

Η συζήτηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν και λειτουργικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μαθητές, όπως είναι οι ελλείψεις καθηγητών, το βάψιμο των διαβάσεων έξω από τα σχολεία, και η ασφάλεια, με τα οποία συμφώνησε και ο κ. Γκυρίνης, ενώ υποσχέθηκε να μεταβιβάσει τα αιτήματα στους αρμόδιους αντιδημάρχους ώστε να λυθούν σύντομα.

Ο δήμαρχος Αλεξάνδρειας έδειξε μεγάλη κατανόηση στα αιτήματα των μαθητών ενώ δεν παρέλειψε να τους παροτρύνει να διαφυλάττουν τα σχολεία καθαρά και να αποτρέπουν τυχόν συμπεριφορές που βλάπτουν την δημόσια περιουσία, αίτημα με το οποίο συμφώνησε και η επιτροπή. Τέλος ο κ. Γκυρίνης ευχαρίστησε τους εκπροσώπους και των δύο σχολείων για την επικοινωνία και τους διαβεβαίωσε ότι η πόρτα του γραφείου του θα είναι πάντα ανοιχτή προκειμένου να έχουν μια ουσιαστική επαφή και να αντιμετωπίζουν από κοινού τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

roumlouki.gr

Η εικόνα ίσως περιέχει: 3 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται, πλήθος και υπαίθριες δραστηριότητες

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, περιλαμβάνεται ο Παναγιώτης Γκυρίνης, selfie


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες