Πώς βλέπουμε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Πώς βλέπουμε το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ημαθία

Σχεδόν έτοιμο το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία και γενικά σε όλη την επικράτεια..

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης από πληροφορίες που έχουμε σχεδόν το ψηφοδέλτιο σε όλη την επικράτεια κατά 80% είναι συμπληρωμένο και αν όχι αυτή την εβδομάδα την επόμενη εβδομάδα θα ολοκληρωθεί.

Το πότε θα ανακοινωθεί Αυτό θα το κρίνει ο ίδιος..

Όμως ο ίδιος ψάχνει ικανά στελέχη έτσι ώστε να κάνει την διαφορά με την νεολαία και με ανθρώπους άφθαρτους και χωρίς να έχουν κάτι μεμπτό πάνω τους.

Άλλωστε μετά τη νέα κόντρα Τσίπρα- Κοτζιά για την συμφωνία των Πρεσπών ο ίδιος πιστεύει ότι οι εκλογές θα έρθουν πολύ σύντομα.

τώρα ας έρθουμε στην Ημαθία να βολιδοσκοπήσουν λίγο την κατάσταση και πως είναι τα πράγματα και πως τα βλέπουμε εμείς μέχρι στιγμής..

Ο Αποστόλης Βεσυρόπουλος είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι ο μόνος που μπαινοβγαίνει στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας...Άλλωστε είναι και ο μοναδικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία ..και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον έχει και τομεάρχη Οικονομικών Και γιατί όχι να μην τον αξιοποιήσει και όταν γίνει κυβέρνηση σε κάποιο υπουργείο.

Ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης Επίσης θεωρείται ότι είναι βέβαιο θα είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας... Άλλωστε έχει και όλες τις γνωριμίες των βουλευτών και των υπουργών σαν πρώην βουλευτής... και το κόμμα αναμένει την απάντησή του αν θα είναι υποψήφιος... ο ίδιος δήλωσε σε εμάς ότι θα είναι υποψήφιος στην Ημαθία της Νέας Δημοκρατίας.

Βέβαια θεωρείται και η υποψηφιότητα του Τάσου Μπαρτζώκα ένας άνθρωπος ο οποίος στηρίζεται κυρίως από τη νεολαία... και είναι αυτό που θέλει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανθρώπους ικανούς όπως τον Τάσο... και είναι ο άνθρωπος ο οποίος μπορεί να φέρει και πάλι κοντά τη νεολαία στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας. Άλλωστε δεν πήρε και λίγους ψήφους την προηγούμενη τετραετία ανάμεσα σε θηρία.

Η Τετάρτη υποψηφιότητα που τον θέλουν στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και θα είναι στα ψηφοδέλτιο στην Ημαθία όπως δείχνουν τα πράγματα είναι αυτή του Φώτη Κουτσουπιά...όποιος καθημερινά κάνει μεγάλο αγώνα σε όλη την Ημαθία... έχει βολιδοσκοπήσει την κατάσταση και τα πράγματα είναι θετικά όπως ακούμε... Το γράψαμε και πιο πριν Ίσως να είναι και η έκπληξη σε αυτό το ψηφοδέλτιο σε όλους τους τομείς..

Τώρα μένουν δύο θέσεις η μία θέση 90% ότι θα την διεκδικήσει μία γυναίκα λόγω ποσόστωση και άλλη μία θέση από την πλευρά της Νάουσας που ακούγεται το όνομα του Μπίλη.

Ίσως στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ημαθία να είναι και έξι άντρες δεν είναι απαραίτητη η ποσόστωση να καλυφθεί από την Ημαθία και να έχει οπωσδήποτε μία γυναίκα στο ψηφοδέλτιο.. η ποσόστωση μπορεί να καλυφθεί και από άλλους νομούς..

Πάντως κάποιοι κάνουν ακόμα διεργασίες Και βάζουν και μέσω έτσι ώστε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να τους συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Αναμένεται ένας χαμός..

Περιμένουμε εξελίξεις...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες