19 Σεπ 2018

Ευχαριστήρια επιστολή της επιχείρησης linasexclusive jewels by Toupektsi


Η Ημαθιώτικη επιχειρηση χειροποίητων κοσμηματων linasexclusive jewels της κας Ελισαβετ Τουπεκτση θελει να ευχαριστήσει δημόσια τον πρόεδρο κο Γεώργιο Μπικα καθώς κ ολο το ΔΣ του  Επιμελητήριου Ημαθιας για την αναβαθμισμένη φετινή συμμετοχή των επιχειρησεων στην 83η Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονικης.

 Η ομαδική συμμετοχή των επιχειρήσεών στο περίπτερο 2 του εκθεσιακού κέντρου, θεωρούμε ότι επιβραβεύτηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο αναλύοντας τόσο τα ποσοτικά όσο και τα ποιοτικά στοιχεία της διοργάνωσης για την επιχειρηση μας. Η φετινή  χειμερινή συλλογη ξεχώρισε κ κέρδισε το καταναλωτικό κοινό τοσο στην χονδρική οσο και στη λιανική πώληση. Τέλος ευχαριστουμε τη διοίκηση της ΔΕΘ Helexpo και ιδιαιτερα τον  διευθυνοντα συμβουλο κο Κυριακο Ποζρικιδη για την επικοδομητικη συνεργασια καθώς κ ολο τον κοσμο που ανταποκρίθηκε τοσο θερμα κ αγάπησε οτι αγαπάμε κ εμεις. Την δουλεια κ την ψυχη μας.

Με εκτιμηση 


Ελισαβετ Τουπεκτση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε