Αυγενάκης στα στελέχη της ΝΔ: Μη στηρίζετε υποψήφιους χωρίς συνεννόηση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Αυγενάκης στα στελέχη της ΝΔ: Μη στηρίζετε υποψήφιους χωρίς συνεννόηση


 
Εγκύκλιος της Πειραιώς, για να φρενάρει «πρωτοβουλίες» και να προλάβει διάσπαση δυνάμεων  
 
Νίκος Οικονόμου 

Συστάσεις προς τα κομματικά στελέχη ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών περιέχει η εγκύκλιος του Λευτέρη Αυγενάκη, που στάλθηκε προς τις οργανώσεις της ΝΔ. Η...   


 
 
εγκύκλιος γίνεται ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών Α’ και Β’ βαθμού και αφορά στις δημόσιες τοποθετήσεις τους υπέρ του ενός ή του άλλου συνδυασμού.

Συγκεκριμένα στη συνοπτική εγκύκλιο αναφέρεται ότι εφιστάται η προσοχή στα στελέχη αναφορικά με «τις δημόσιες δηλώσεις ή στηρίξεις υποψηφίων περιφερειαρχών, δημάρχων και μελών περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων εάν δεν έχει προηγηθεί συνεννόηση για ενδεχόμενη στήριξη υποψηφίου ή και συνδυασμού από τα θεσμικά όργανα του κόμματος».

Όπως φαίνεται στην εγκύκλιο, οι συστάσεις απευθύνονται προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής, τους προέδρους και τα δ.σ. των ΝΟΔΕ, τους προέδρους και τα δ.σ. των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων καθώς και τους γραμματείς και τους αναπληρωτές γραμματείς της ΝΔ.

Είχε προηγηθεί η στήριξη ενός ανεξάρτητου συνδυασμού στην Ήπειρο, όπου η ΝΔ θα στηρίξει τον σημερινό περιφερειάρχη Αλέξανδρο Καχριμάνη, γεγονός που ανάγκασε την Πειραιώς να φρενάρει περαιτέρω ζητήματα να εκδώσει την παραπάνω εγκύκλιο. Μια εγκύκλιο που για πολλούς Νεοδημοκράτες μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα και στη Θεσσαλονίκη, όπου οι ανεξάρτητοι συνδυασμοί σε διάφορους δήμους -και φυσικά και στον κεντρικό δήμο- ετοιμάζονται.  

makthes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες