ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ :Η περιφέρεια θα ενισχύσει το νοσοκομείο της Βέροιας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2018

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ :Η περιφέρεια θα ενισχύσει το νοσοκομείο της Βέροιας

Την 13.9.2018 έγινε συνάντηση του Διοικητή του Γ.Ν.Ημαθίας με κλιμάκιο της Περιφέρειας εκπροσωπούμενο από τον κ. Κ. Καλαϊτσίδη, την κυρία Ν. Καρατζιούλα και τον κ. Χατζηβρέτα, με αίτημα της Περιφερειακής Ενότητας  Ημαθίας για ενημέρωση της πορείας του έργου επέκτασης του Νοσοκομείου Βέροιας.


Κατά την συζήτηση αναφέρθηκαν από τον Διοικητή τα προβλήματα που υπάρχουν στην εξέλιξη του έργου και δημιουργούνται από γραφειοκρατικές διαδικασίες των εμπλεκομένων φορέων του Οργανισμού Κτηριακές Υποδομές ως αναθέτουσα αρχή και της Διαχειριστικής Αρχής ΕΣΠΑ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, όπως προκύπτει  και από την αλληλογραφία που έκανε η Περιφερειακή Ενότητας Ημαθίας.


Στην συνέχεια οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας ανάφεραν τη βούλησή τους να ενισχύσουν το Γ.Ν. Ημαθίας με χρηματοδότηση για την εκπόνηση μελετών για ενεργειακή αναβάθμιση του Νοσοκομείου και ενίσχυση με επικουρικό ιατρικό προσωπικό.


Ο Διοικητής επεσήμανε την αλλαγή πολιτικής της Περιφέρειας γιατί ένα χρόνο νωρίτερα, κατά την επίσκεψη του Περιφερειάρχη κ. Τζιτζικώστα, η εν λόγω πρόταση που ελέχθη από τον κ. Διοικητή του Γ.Ν. Ημαθίας και την κα. Φ. Καρασαρλίδου, βουλευτή Ημαθίας, απερρίφθη κατηγορηματικά.


  Εκφράστηκε ο προβληματισμός ότι η αλλαγή πολιτικής της Περιφέρειας είναι διότι την θεωρούσαν χρήσιμη ή είναι απόρροια της  χρονικής συγκυρίας ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών;


Η Διοίκηση του Νοσοκομείου θεωρεί ότι οι όποιες προτάσεις για ενίσχυσή του από την Περιφέρεια, πρέπει να είναι αποτέλεσμα ενός χρήσιμου διαλόγου και ιεράρχησης των αναγκών του. Όλες οι προτάσεις ενίσχυσης του νοσοκομείου είναι ευπρόσδεκτες αλλά καλό είναι να γίνονται με σωστό τρόπο και με αξιολόγηση αυτών που καθημερινά βιώνουν τον « Γολγοθά» της λειτουργίας του, σε κατάσταση εργοταξίου, Νοσοκομείου.



 Θεωρούμε ότι η συνάντηση ήταν χρήσιμη, όπως και η επίσκεψη του Δημάρχου Βέροιας που προηγήθηκε και δημιουργεί ευνοϊκό περιβάλλον για την συνέχιση και ολοκλήρωση του έργου της επέκτασης του Νοσοκομείου.



                                                                                  Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ


                     

                                                                         ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες