20 Σεπ 2018

Οι νέοι Ανθυπασπιστές του Πολεμικού ΝαυτικούΚαλά νέα για τους αρχικελευστές του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι αλλάζουν τις επωμίδες του καθώς ανακοινώθηκαν οι προαγωγές των Υπαξιωματικών του Ναυτικού στο βαθμό του Ανθυπασπιστή. 

Στη ...

δημοσιότητα έδωσε το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού τα ονόματα των 71 υπαξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού, οι οποίοι από τις 15 Σεπτεμβρίου προάγονται από τον βαθμό του Αρχικελευστή στον βαθμό του Ανθυπασπιστή, ύστερα από σχετική απόφαση. 
Οι 179 υπαξιωματικοί που προάγονται στο βαθμό του Ανθυπασπιστή, θα ενταχθούν τόσο στην Επετηρίδα Γενικής Ειδικότητος Υπηρεσιών Ανθυπασπιστών ΣΜΥΝ, όσο και στην Επετηρίδα Γενικής Ειδικότητος Τεχνών Ανθυπασπιστών ΣΜΥΝ. 
Οι νέοι Ανθυπασπιστές θα δουν τις μισθολογικές του αποδοχές να αυξάνονται από τις 15.09.2018. Όπως είναι λογικό δεν θα υπάρξει κάποια αλλαγή στα ποσά των αναδρομικών που θα τους επιστραφούν, την οποία έχει εξαγγείλει από το βήμα της ΔΕΘ ο Πρωθυπουργός. 
Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια. 

Δείτε όλα τα ονόματα των νέων Ανθυπασπιστών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Aν δείτε κάτι περίεργο,η κάποιο γεγονός στείλτε μας τις φωτογραφίες email στο meliomixa@gmail.com Τα νέα εδώ τα μαθαίνετε πρώτοι,με σχόλια και ρεπορτάζ
Παρακαλούμε να είστε ευγενικοί και να σέβεστε τους συνομιλητές σας. Αποφύγετε τις ύβρεις και τους χαρακτηρισμούς.
Σας ευχαριστούμε