Δυναμικά μπήκε η νέα διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν όλοι στην προπόνηση - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 7 Αυγούστου 2018

Δυναμικά μπήκε η νέα διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ήταν όλοι στην προπόνηση

Δυναμικά έχει μπει η νέα διοίκηση του ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ. ..
Ήδη έγινε εχθές το απόγευμα έγινε η πρώτη προπόνηση της νέας προσπάθειας της ομάδας της Βέροιας που  παρακολούθησε η νέα διοίκηση.

Ο Πρόεδρος Στέφανος Αποστολίδης μαζί με τον αντιπρόεδρο Στέλιο Μεϊμαρίδη και άλλους από το συμβούλιο καθισαν είδαν όλη την προπόνηση όπου έγινε στο Ταγαροχώρι. .
Η νέα διοίκηση είναι φανερό ότι μπήκε δυναμικά και δεν θέλουν να έχουν τα ίδια προβλήματα του παρελθόντος για αυτο κανουν προσεκτικές κινήσεις..

Κάποιοι βέβαια προσπαθούν να δημιουργήσουν ακόμα προβλήματα σε αυτήν τη νέα προσπάθεια και γράφονται διάφορα ότι υπάρχει πρόβλημα με το ΑΦΜ κάτι που δεν ισχύει διότι όπως μάθαμε όλα κυλούν ομαλά..
Αλλά βλέπετε η νέα διοίκηση δεν μοίρασε ακόμα θέσεις και κάποιοι βλέπουν ότι θα είναι εκτός της νέας προσπάθειας Και προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα.

Ο Γ.Α.Σ ΒΕΡΟΙΑ ανακοινώνει τα δοκιμαστικά που θα πραγματοποιηθούν για την ενίσχυση του ποδοσφαιρικού τμήματος με ταλαντούχους αθλητές από τους όμορους νομούς και όχι μόνο. 
Τα δοκιμαστικά θα λάβουν μέρος την Πέμπτη και την Παρασκευή 9-10 Αυγούστου 2018 στις 18:00 στο προπονητικό κέντρο του Ταγαροχωρίου Ημαθίας υπο την επίβλεψη του προπονητικού team. 
Δικαίωμα συμμετοχής στα δοκιμαστικά έχουν αθλητές γεννημένοι από το 1997 και έπειτα. Όσοι ενδιαφερόμενοι παρακαλώ να επικοινωνήσουν με τον κύριο Χαλκιά Δημήτριο στο 6980303843 καθώς και με τον κύριο Μεταξά Γιώργο στο 6984577977.

Γραφείο τύπου και δημόσιων σχέσεων ΓΑΣ ΒΕΡΟΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες