«Ιβάν ούτε ευρώ επένδυση κάτω από την Κατερίνη»... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

«Ιβάν ούτε ευρώ επένδυση κάτω από την Κατερίνη»...


Μετά την απόφαση της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής της Λίγκα για τον ΠΑΟΚ, πρόσωπα που εμπλέκονται στα...
αθλητικά πράγματα (στη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο), με επιρροή στο περιβάλλον Σαββίδη, αλλά και δημόσιο λόγο, σκληραίνουν τη στάση τους και προωθούν το γεωγραφικό διαχωρισμό των Ελλήνων… 

Ενώ όπου κυκλοφορούν, από το Διαδίκτυο εως την πραγματική ζωή, κινούνται με το μότο: «Ιβάν ούτε ένα ευρώ επένδυση κάτω από την Κατερίνη»!

Στην ουσία πρόκειται για μια ομάδα θερμοκέφαλων που προσπαθούν σε μια ευαίσθητη στιγμή για τον δικέφαλο του βορρά και την ηγεσία του να επηρεάσουν τις εξελίξεις, διχάζοντας και οπαδοποιώντας την πολιτική ζωή της χώρας, χωρίς να υπολογίζουν τις συνέπειες!

Εκμεταλλευόμενοι τη συναισθηματική φόρτιση που επικρατεί στους κόλπους της ομάδας και σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της βόρειας Ελλάδας, επιχειρούν να προκαλέσουν τεχνητούς διχασμούς για ίδιο όφελος.

Για αυτό και γίνεται προσπάθεια να απομονωθούν αυτές οι δυνάμεις και να επικρατήσουν οι φωνές της λογικής… Σεβόμενοι την αγωνία δεκάδων εργαζομένων στις μιντιακές και μη, επιχειρήσεις του Ιβάν Σαββίδη.

enimerosi24.gr

Post Bottom Ad

Σελίδες