Εκθέσεις και εξωστρέφεια για τα linasexclusive jewels - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2018

Εκθέσεις και εξωστρέφεια για τα linasexclusive jewelsΣε πείσμα των καιρών η Βεροιωτικη εταιρία της κας Τουπεκτσή με την εξωστρέφεια και τη συνεχόμενη συμμετοχή  της στις μεγαλύτερες εκθέσεις την χώρας στην Αθήνα μέσω της νέας ολοκληρωμένης συλλογής “linari and sponge collection by linasexclusive”κάνει πράξη την άνοδο, την ανάπτυξη του δικτύου των συνεργαζόμενων καταστημάτων σε όλη την Ελλάδα και την εδραίωση της συνεργασίας με την Κυπριακή αγορά. Με όλο και περισσότερα τετραγωνικά και άρτια δομή τα κοσμήματα από λινάρι ταξιδεύουν το φυσικό υλικό σε όλη την Ελλάδα διακοσμημένα με πολύτιμους, ημιπολύτιμους λίθους αλλά και την νέα προσθήκη της εταιρίας το Καλύμνικο σφουγγάρι.

Η συλλογή προσέλκυσε έντονα το ενδιαφέρον τον επαγγελματιών που εμπιστεύθηκαν τα κοσμήματα και με τη σειρά τους θα τα προωθήσουν μέσω των καταστημάτων τους όλο το καλοκαίρι. Με το τέλος και της δεύτερης έκθεσης αρχίζει πλέον η παραγωγή των χειροποίητων κοσμημάτων με εντατικούς ρυθμούς με στόχο να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.

Post Bottom Ad

Σελίδες