Αυτά είναι τα 23 σημεία όπου θα παρουσιάζονται οι οπλίτες – Τέλος τα κέντρα εκπαίδευσης (ΠΙΝΑΚΑΣ) - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429


ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Αυτά είναι τα 23 σημεία όπου θα παρουσιάζονται οι οπλίτες – Τέλος τα κέντρα εκπαίδευσης (ΠΙΝΑΚΑΣ)

Τα κέντρα εκπαίδευσης τέλος, έρχονται, από την επόμενη ΕΣΣΟ τα σημεία κατάταξης οπλιτών σε 23 περιοχές της χώρας. Τα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών θα λειτουργήσουν σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Με την επόμενη ΕΣΣΟ του Μαρτίου (Β ΕΣΣΟ 2018) τα κέντρα εκπαίδευσης θα αποτελέσουν παρελθόν Οι νέοι οπλίτες θα παρουσιαστούν σε 23 διαφορετικά σημεία υποδοχής σε ολόκληρη τη χώρα.

Ουσιαστικά πρόκειται για μονάδες υποδοχής που βρίσκονται στις περιοχές όπου και θα υπηρετήσουν τη θητεία του οι στρατεύσιμοι. Στα Σημεία Υποδοχής Οπλιτών, σύμφωνα με την εφημερίδα «Δημοκρατία», οι νεοσύλλεκτοι θα παραμένουν ως 3 ημέρες για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και για να παραλάβουν ιματισμό και στη συνέχεια θα προωθούνται στις μονάδες για την εκπαίδευσή τους σε όπλα και ειδικότητα και το υπόλοιπο της θητείας τους.

Τα 23 ΣΥΠΟ ανά την Ελλάδα

Στρατόπεδο ΕΠΧΟΥ ΘΩΜΑ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗΔρυμός ΘεσσαλονίκηςΣτρατόπεδο ΥΠΤΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΑΡΡΟΥΘήβα ΒοιωτίαςΣτρατόπεδο ΥΠΙΑΤΡΟΥ ΚΩΝ.ΝΟΥ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΠετροχώρι ΞάνθηςΣτρατόπεδο ΛΓΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥΚομοτηνήΣτρατόπεδο ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΗΛΙΩΝΙΔΗΣουφλίΣτρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΟΓΙΑΤΖΗΑλεξ/πολη, Καβυσός ΈβρουΣτρατόπεδο ΣΧΗ ΙΩΑΝΟΝΟΥ ΘΕΙΔΩΡΑΚΗΛαγός ΔιδυμοτείχουΣτρατόπεδο ΛΓΟΥ ΕΜΜ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΡέθυμνοΣτρατόπεδο ΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΕΛΟΥΜΠΑΣΗΆνω Καλαμώνας, ΡόδοςΣτρατόπεδο ΑΝΘΛΓΟΥ ΧΑΡΑΛ. ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥΑφάνοτυ, ΡόδοςΣτρατόπεδο ΙΩΑΝΝΟΥ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΙΤΗΗραίο, ΣάμοςΣτρατόπεδο ΚΩΝ. ΠΑΛΑΙΟΛΟΓΟΥ ΙΑ’Λινοτόπι, ΚωςΣτρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΡΑΜΗΛΑΛιβαδοχώρι, ΛήμνοςΣτρατόπεδο ΛΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥΧίοςΣτρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΜΙΧΑΗΛ ΜΑΚΡΗΜυτιλήνηΣτρατόπεδο ΣΤΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΣΤΗΡΑΛάρισαΣτρατόπεδο ΙΛΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΚΛΕΙΣΑΡΗΣέρρεςΣτρατόπεδο ΥΠΤΓΟΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ ΚΑΤΣΙΜΗΤΡΟΥΙωάννιναΣτρατόπεδο ΛΓΟΥ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΥΓρεβενάΣτρατόπεδο ΥΠΛΓΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΖΩΚΟΥΝέα Σάντα, ΚιλκίςΣτρατόπεδο ΕΦ. ΑΝΘΛΓΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΜΠΑΛΑΝΙΚΑΛιτόχωρο ΠιερίαςΣτρατόπεδο ΑΘ. ΔΙΑΚΟΥ – ΣΧΗ ΚΩΝ. ΤΣΑΚΑΛΟΥΛαμίαΣτρατόπεδο ΥΠΤΓΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΨΑΡΡΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες