Tzimpoulas International Transport Μεταφορές Αποθήκευση Logistics Διανομές Μετακομίσεις στο εξωτερικό - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2018

Tzimpoulas International Transport Μεταφορές Αποθήκευση Logistics Διανομές Μετακομίσεις στο εξωτερικό

τζιμπουλας εγκαταστασεις μεταφορικη
Η Tzimpoulas International Transport είναι ταυτισμένη με την παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών στον τομέα των μεταφορών. Όραμα μας είναι να συνεχίσουμε σταθεροί στις αξίες μας που αποτελούν κινητήριο μοχλό ανάπτυξης επί πολλά χρόνια. Κάνουμε σταθερά βήματα ώστε με την αξιοποίηση των κερδών μας να προσθέτουμε σταδιακά νέες υπηρεσίες και να ενισχύουμε τις υφιστάμενες.
Γνωρίζουμε καλά, ότι η δραστηριότητά μας είναι έντονα ανταγωνιστική. Γνωρίζουμε όμως επίσης, ότι σε περιόδους κρίσης, όπως η τρέχουσα, οι αξιόπιστες εταιρείες είναι εκείνες που επιβιώνουν και δημιουργούν τις βάσεις για μεγαλύτερη ανάπτυξη και καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών. Η κρίση για εμάς είναι ευκαιρία.
Έχουμε στρατηγική και αυτή η στρατηγική είναι που μας οδηγεί όλο και πιο ψηλά.

Μεταφορές

Έχοντας πολυετή επειρία στο χώρο της μεταφοράς αναλαμβάνουμε με τα ιδιόκτητα μας αυτοκίνητα αλλά και με συνεργαζόμενα, μεταφορές εμπορευμάτων με εβδομαδιαία αναχώρηση απο την Ελλάδα και αντίστροφα.

Αποθήκευση Logistics

Η εταιρία μας αναλαμβάνει την αποθήκευση εμπορευμάτων και προσωπικών ειδών σε χώρο 1.000 τ.μ. παραδίδοντας στους πελάτες την χρονική στιγμή που εκείνοι επιθυμούν.

Διανομές

Η πολυετής λειτουργία της εταιρίας στο χώρο της μεταφοράς σε συνδιασμό με τις υπηρεσίες που παρέχονται εγγυώνται τη καλή και γρήγορη εξυπηρέτηση σας. Οι υπηρεσίες μας καλύπτουν μεταφορές και διανομές κάθε είδους και μεγέθους

Μετακομίσεις στο εξωτερικό

Παρέχουμε ασφαλείς μετακομίσεις στο στο εξωτερικό! Μεταφέρουμε με ασφάλεια τα δέματα και τα έπιπλα σας στον προοσισμό της επιλογής σας!

ΓίνεμέλοςτηςTzimpoulasInternationalTransport


Είσαι κάποιος που θέλει να ανέβει προσωπικά και επαγγελματικά; Αν θέλεις να αποτελέσεις μέλος μιας μεγαλύτερης ομάδας και να κάνεις το επόμενο επαγγελματικό οου βήμα στείλε μας το βιογραφικό σου.

Post Bottom Ad

Σελίδες