Κλοπή στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Έκλεψαν 6 τηλεοράσεις - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2018

Κλοπή στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Έκλεψαν 6 τηλεοράσεις

Κλοπή στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας - Έκλεψαν 6 τηλεοράσεις

Κλοπή διαπράχθηκε χθες το πρωί στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αλεξάνδρειας. Όπως κατήγγειλε ο διευθυντής του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αλεξάνδρειας κ. Στέφανος Τσιούνης, το συμβάν έγινε αντιληπτό το πρωί από την καθαρίστρια του σχολείου και στη συνέχεια ενημερώθηκαν ο διοικητής του τμήματος ασφαλείας Αλεξάνδρειας, ο Δ/ντής ΠΕ Ημαθίας, ο Πρόεδρος της ΣΕΠΕ, ο αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Αλεξάνδρειας και οι εκπαιδευτικοί του σχολείου.
Σύμφωνα με τον ίδιο, στο χώρο του σχολείου έσπευσαν αστυνομικοί της ασφάλειας Αλεξάνδρειας για καταγραφή και συλλογή αποτυπωμάτων. Από τον έλεγχο που έγινε στις αίθουσες και σε αντιπαραβολή με το Βιβλίο Υλικού του σχολείου διαπιστώθηκε, ότι εκλάπησαν τα παρακάτω:
-6 Smart τηλεοράσεις LG 32΄΄ (δωρεά από τα ΕΛ.ΠΕ.)
-1 οθόνη Η/Υ (αγορά από τη Σχολική Επιτροπή )
Ο Δ/τής του σχολείου κ. Στέφανος Τσιούνης κατέθεσε μήνυση κατά αγνώστων στην αστυνομία και θα προβεί στις δέουσες ενέργειες για την αποκατάσταση της εισόδου του σχολείου, με τη συνδρομή της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου Αλεξάνδρειας.
Σε δήλωση του ο κ. Τσιούνης αναφέρει: «Εκφράζοντας δίκαιη αγανάκτηση και μεγάλο θυμό για το ανωτέρω περιστατικό, αναλογιζόμαστε αν στη κατάντια που έχει φτάσει η κοινωνία μας - (να λεηλατούνται τα σχολεία μας) – αξίζει να γίνονται επαίτες οι Δ/ντές των σχολείων για δωρεές ή χορηγίες, που σκοπό έχουν να καλύψουν αδυναμίες και ανεπάρκειες του κράτους.».

Post Bottom Ad

Σελίδες