Οργώνουν την Ημαθία Για μία θέση στο κοινοβούλιο - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Οργώνουν την Ημαθία Για μία θέση στο κοινοβούλιο

Σε εγρήγορση είναι τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας Έφαγαν τον τόπο στην κυριολεξία και κάνουν επαφές καθημερινά..
Ιδιαιτέρως Οι υποψήφιοι που θέλουν να είναι στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας είδη από πολύ καιρό άρχισα να κάνουν  τις επαφές τους για να διεκδικήσουν μία θέση στο κοινοβούλιο..

Οι πληροφορίες μας λένε ότι θα έχουμε πολύ σύντομα εκλογές μπορεί και αρχές του 2018..
Αρκετοί είναι και καποιοι που βάζουν και μέσο να είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας

Οι 4 πρώτοι όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ο Αποστόλης βεσυρόπουλος νυν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και έμπιστος του Κυριάκου Μητσοτάκη και δεν αποκλείεται αν θα είναι κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία να είναι ο νέος Υφυπουργός Οικονομικών..
ο Αναστάσιος Μπαρτζώκας που στις προηγούμενες εκλογές πήγε πάρα πολύ καλά και από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας Τον θέλουν να είναι μέσα στο ψηφοδέλτιο διότι  εκφράζει τη νεολαία του κόμματος

 Η Νικη καρατζιουλα στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας εδώ και πολλά χρόνια, και όπως λένε από τα κεντρικά της Νέας Δημοκρατίας θα είναι σίγουρα στο ψηφοδέλτιο .
Και φυσικά ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και Κολλητός του αντιπροέδρου Άδωνι Γεωργιάδη που δικαιωματικά θα είναι στη λίστα του ψηφοδελτίου της Ημαθίας.

Ίσως η Νέα Δημοκρατία να ξανά κατεβάσει και την πρώην βουλευτή της Ημαθίας Γεωργία Μπατσαρά διότι στις προηγούμενες εκλογές είχε δείξει μία δυναμική στην βουλη και τα είχε πάει πάρα πολύ καλά στα θέματα της παιδείας 24 εκπαιδευτικός είχε δώσει πολλές Συμβουλές στον τότε στον Υπουργό Παιδείας..

Αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να είναι στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας αφού οι δημοσκοπήσεις τη δείχνουν πρώτο κόμμα ....δεν είναι όπως την προηγούμενη φορά που έψαχναν υποψηφίους και δεν έβρισκαν.



Πάντως αναμένεται να έχουμε εξελίξεις γρήγορα..


Post Bottom Ad

Σελίδες