Σοκ - Τρένο παρέσυρε και σκότωσε στρατιώτη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017

Σοκ - Τρένο παρέσυρε και σκότωσε στρατιώτη

Image result for στρατιώτηςΤραγικό θάνατο βρήκε σήμερα το πρωί ένας στρατιώτης στα Οινόφυτα ,όταν παρασύρθηκε από αμαξοστοιχία του ΟΣΕ στη κεντρική γραμμή Αθηνών - Οινόης - Χαλκίδας, κοντά στο Σταθμό της Οινόης.
Όπως ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού, άλλος ένας στρατιώτης, που ήταν μαζί με τον άτυχο νεαρό, τραυματίστηκε και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Χαλκίδας.
Για τον απεγκλωβισμό τους χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής
Η επίσημη ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:
Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ για τον άτυχο στρατιώτη που παρασύρθηκε από το τρένο στα Οινόφυτα

Ένας στρατιώτης σκοτώθηκε και άλλος ένας τραυματίστηκε σήμερα το πρωί στα Οινόφυτα, όταν παρασύρθηκαν από αμαξοστοιχία...
Σύμφωνα με το militaire.gr, η ανακοίνωση του ΓΕΣ αναφέρει: "Ενημερώνουμε ότι, την Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017 και περί ώρα 11:15, ο Στρατιώτης Η.Α. του ΚΕΤΘ, ο οποίος είχε λάβει άδεια από τη Μονάδα του, παρασύρθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, από διερχόμενη αμαξοστοιχία στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Οινόης, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Η αμαξοστοιχία, παρέσυρε και τον Στρατιώτη Τ.Β., ο οποίος τραυματίσθηκε και νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Τα αίτια του δυστυχήματος διερευνώνται αρμοδίως.

Post Bottom Ad

Σελίδες