Προσοχή: Ξεκίνησε η αποστολή on-line προστίμων από την εφορία για τα ανασφάλιστα οχήματα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Προσοχή: Ξεκίνησε η αποστολή on-line προστίμων από την εφορία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Προσοχή: Ξεκίνησε η αποστολή on-line προστίμων από την εφορία για τα ανασφάλιστα οχήματα

Ξεκίνησε με κάθε επισημότητα η αποστολή των προστίμων για ανασφάλιστα οχήματα από την ΑΑΔΕ.

Από τα ξημερώματα της Παρασκευής, όπως μας ενημερώνουν αναγνώστες του enikos.gr, η ΑΑΔΕ αποστέλλει μέσω e-mails τα «ραβασάκια» με το πρόστιμο των 250 ευρώ, τα οποία οι ιδιοκτήτες των Ι.Χ. καλούνται να πληρώσουν εντός του επόμενου διμήνου, διότι διαφορετικά θα υπάρχουν κυρώσεις.

Η εφορία στέλνει τα στοιχεία του ιδιοκτήτη του οχήματος στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα, όπου οι αστυνομικοί καλούνται να αφαιρέσουν τις πινακίδες και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματος.

Δείτε το κείμενο που αποστέλλει η ΑΑΔΕ:

Σας γνωρίζουμε ότι κατά τη διασταύρωση που διενεργήθηκε στις 06/06/2017, του αρχείου του συνόλου των κυκλοφορούντων οχημάτων και του αρχείου των κυκλοφορούντων με ασφαλιστική κάλυψη κατ' εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 5α του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύει, προέκυψε ότι το ανωτέρω όχημά σας ήταν ανασφάλιστο. Το γεγονός αυτό αποτελεί παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας και επισύρει τις κυρώσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 5 και του άρθρου 12 του Π.Δ.237/1986, όπως ισχύει.

Κατόπιν των ανωτέρω θα πρέπει να προβείτε άμεσα στην ασφάλιση του οχήματος, έχοντας προηγουμένως καταβάλει την αξία του προβλεπόμενου από τις ίδιες διατάξεις παραβόλου, ύψους διακοσίων πενήντα (250) ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες