Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ήρθε Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 20 Ιουνίου 2017

Το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών ήρθε Βέροια

Το ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος πρωτοπόρο πάντα στις καινοτόμος δράσεις  και στην σύγχρονη δια βίου εκπαίδευση συνεργάζεται με το εθνικό και καποδιστριακό πανεπιστήμιο Αθηνών.
Το Σάββατο 17-6-2017 έγινε επίσημη έναρξη του 4ου τμήματος εκπαίδευσης εκπαιδευτών ενηλίκων . Ο καθηγητής και υπεύθυνος του προγράμματος Κύριος Μπουρλετίδης Κωνσταντίνος έδωσε συνέντευξη τύπου σ' όλους τους δημοσιογράφους των ΜΜΕ. 
Ανέλυσε το πρόγραμμα που γίνεται για πρώτη φορά στην Ημαθία και αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στην δομή και οργάνωση του ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος.
Τον καθηγητή παρουσίασε στους εκπροσώπους του τύπου ο Κύριος Θεοχαρόπουλος και αφού τον καλωσόρισε τον ευχαρίστησε για την τιμή που κάνει το πανεπιστήμιο στην σχολή και την Ημαθία γενικότερα. 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 160 ώρες διδασκαλίας με σύγχρονη και ασύγχρονη τηλεδιάσκεψη και δια ζώσης διδασκαλία των καθηγητών του πανεπιστημίου. Όλοι οι ωφελούμενοι πτυχιούχοι και μη, έχουν την δυνατότητα να επιμορφωθούν και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ, χωρίς μεγάλο κόπο και μεγάλη δαπάνη. Η πιστοποίηση ως εκπαιδευτής ενηλίκων στην μη τυπική εκπαίδευση (ΙΕΚ,ΚΕΚ,ΣΔΕ κ.λ.π) γίνεται πλέον εύκολα, γρήγορα και οικονομικά, μόνο στο ΕΚΕΔΙΜ Θεοχαρόπουλος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες