Ο πρώην Ημαθίαρχης Χαλκίδης προσπαθεί αλλά. ... - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Δευτέρα 1 Μαΐου 2017

Ο πρώην Ημαθίαρχης Χαλκίδης προσπαθεί αλλά. ...

Τηλέφωνο δεχτήκαμε σήμερα το πρωί από τον πρώην βουλευτή της Ημαθίας της Νέας Δημοκρατίας Μιχάλη Χαλκίδη...
Ο Μιχάλης Χαλκίδης με έντονο ύφος μας τόνισε ότι αυτά που γράφουμε δεν ισχύουν και μάλιστα μας τα έλεγε με  έντονο ύφος λες και θα τον φοβηθούμε, Που νομίζε ότι θα τρομοκρατήσει ένα δημοσιογράφο που έκανε σάτιρα για το χρισμα .... .., 
Διαμαρτυρήθηκε για την φωτογραφία που βάλαμε με τον Τάσο μπαρτζώκα και τον Λάζαρο τσαβδαρίδη οι οποίοι ήταν αιώνιοι αντίπαλοι στις εκλογές του 2012, και μάλιστα είχαν πάει και στα δικαστήρια για να διεκδικήσουν την έδρα της Ημαθίας, τώρα φωτογραφίζονταν μαζί σαν να μη συμβαίνει τίποτα, δούλεμα κανονικό..... Μάλιστα ο τότες Ημαθίαρχης ο ισχυρός άνδρας της Ημαθίας νόμιζε ότι κόβει και ράβει και θα κάνει  αυτός το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας, και τελικά δεν πέρασε το δικό του γιατί  ήθελε το Λάζαρο τσαβδαρίδη Εκτός ψηφοδελτίου και τον Τάσο Μπαρτζώκα.
Αλλά τα γραπτά και οι δηλώσεις μένουν του πρώην Ημαθίαρχη, κι ο λόγος που δεν μπήκε στο ψηφοδέλτιο τότες ήταν επειδή φοβηθήκατε μη βγεί τελευταίος και καταϊδρωμένος, και απαιτούσες τότε  από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας να αφαιρέσει κάποια άτομα από το  ψηφοδέλτιο. .. τώρα προσπαθεί ο πρώην βουλευτής Μιχάλης Χαλκίδης να τα Φτιάξει  τα πράγματα για να διεκδικήσει το δήμο της Αλεξάνδρειας  η την αντιπεριφέρεια, και δεν θέλει αντιπάλους το Λάζαρο Τσαβδαρίδη και τον Τάσο Μπαρτζώκα. .. Περασμένα ξεχασμένα Τσαβδαρίδη και Μπαρτζώκα  Ας βγούμε μία φωτογραφία..




Στον Νίκο Χατζηνικολάου τοτε μίλησε ο βουλευτής του νομού μας Μιχάλης Χαλκίδης στο blog enikos και του εξήγησε τους λόγους που τον οδήγησαν στην παραίτηση. Διαβάστε το ρεπορτάζ: 
Με επιστολή του προς τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας ο υποψήφιος βουλευτής Ημαθίας, Μιχάλης Χαλκίδης ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το ψηφοδέλτιο του κόμματος πριν περάσουν καλά καλά 48 ώρες από την ώρα που….
ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες.
Ο enikos μίλησε με τον αποχωρήσαντα υποψήφιο βουλευτή:
«Είχα κάνει μια συμφωνία με τον Αντώνη Σαμαρά. Ήθελα, για προσωπικούς λόγους, να μην είναι συγκεκριμένα ονόματα, συνυποψήφιοι μαζί μου. Του είχα πει: Ή εκείνοι ή εγώ. Είχε συμφωνήσει. Με έκπληξη αντίκρισα στη λίστα και αυτούς που είχαμε αποκλείσει. Δεν βρίσκω λόγο να παραμείνω από την στιγμή που άλλα είχαμε συμφωνήσει και άλλα έγιναν. Την απομάκρυνσή μου την χρωστάω στον λαό που τόσα χρόνια με στηρίζει. Οι δημοσκοπήσεις με βγάζουν πρώτο στην Ημαθία. Θα συνεχίσω να στηρίζω το κόμμα μου. Εγώ δεν είμαι από αυτούς που φεύγουν για να πάνε με τον Καμμένο.» 
Αν και ο ίδιος δεν θέλησε να αναφέρει ονόματα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του enikos.gr, το όνομα που έκανε τον Μιχάλη Χαλκίδη να αποχωρήσει είναι ο υποψήφιος βουλευτής ημαθίας, Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Το 2012 ο Μ Χαλκιδης δήλωνε 


ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ

Κ. Πρόεδρε Σήμερα, με την παρούσα επιστολή μου και μολονότι τα δικά σας δημοσκοπικά ευρήματα με φέρνουν πρώτο στις προτιμήσεις των Ημαθιωτών, θέλω να δηλώσω δημόσια πως δε θα είμαι υποψήφιος Βουλευτής με το ψηφοδέλτιο της Ν. Δημοκρατίας, στις 6ης Μαΐου 2012. Ύστερα από μία πολιτική διαδρομή τεσσάρων τετραετιών, βρίσκομαι στη δύσκολη θέση για να σας πω, πως η κάθοδός μου στις εκλογές για μένα προσωπικά θα ήθελα να αποτελεί ένα ακόμη λόγω τιμής και ηθικής σε μια νέα διαγραφόμενη πολιτική των πραγμάτων.

Τις πολιτικές μου αρχές τις ασπάστηκα και τις υπηρέτησα στο πλευρό του Κώστα Καραμανλή, συμβιβαζόμενος μόνο με τα συμφέροντα των πολιτών και όχι τα προσωπικά. Μπροστάρης, βρέθηκα στο προσωπικό σας αγώνα πιστεύοντας πως η ηθική των λόγων και των πράξεων θα αποτελούσαν συνέχεια και προοπτική πολιτικής διαδρομής .

Επί τέσσερεις τετραετίες ο λαός της Ημαθίας με έχει εκλέξει πρώτο Βουλευτή, γιατί υπήρξα ο άνθρωπος που πορεύθηκε όχι με προσωπικές επιλογές, αλλά με επιλογές ευθύνης. Είναι αυτοί που μπορώ να κοιτώ κατάματα, γιατί κράτησα μαζί τους το συμβόλαιο συνέπειας και ηθικής των λόγων και των έργων μου. Αυτούς, πράγματι θέλω να τους ευχαριστήσω δημόσια και να τους πω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σε σας, θέλω να πω πως στην δύσκολη στιγμή, ως αρχηγού της Ν. Δημοκρατίας, στήριξα τις επιλογές σας στο δεύτερο μνημόνιο δίνοντας την ευκαιρία στη χώρα μου να αποφύγει τη χρεοκοπία, με όποιες προσωπικές συνέπειες.

Δυστυχώς, σήμερα και κάτω από τις διαμορφούμενες συνθήκες και την κατάρτιση του ψηφοδελτίου , αρνούμαι να συνυπάρχω με εκείνους που πρέσβευαν μια πολιτική διαφορετικών αρχών και εγγυήσεων. Θέση την οποία γνωρίζατε εκ των προτέρων. Τέλος, ως βουλευτής δηλώνω πως δεν υπήρξα λαϊκιστής ποτέ, ούτε στα δύσκολα, ούτε στα εύκολα, γιατί η Νέα Δημοκρατία είναι για όλα και πάντα και όχι για το όποτε κάποιοι τη θέλουν και τους βολεύει. Εύχομαι σε σας προσωπικά και στο κόμμα μου την Ν. Δημοκρατία, καλή επιτυχία.
Με τιμή Χαλκίδης Μιχάλης Βουλευτής Ημαθίας

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο Μ.ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΛΙΚΗ....


Post Bottom Ad

Σελίδες