ΒΙΝΤΕΟ΄Έγινε με μεγάλη επιτυχία σήμερα η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος στην Βέροια - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 6 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ΄Έγινε με μεγάλη επιτυχία σήμερα η διανομή τροφίμων στους ωφελούμενους του προγράμματος στην Βέροια

Την Τετάρτη 5 και Πέμπτη 6 Απριλίου η Κοινωνική Σύμπραξη της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας, με επικεφαλής εταίρο την Π.Ε Ημαθίας, πραγματοποίησε διανομή, Τυροκομικών (Φέτα τυρί. ημίσκληρο τυρί και ημίσκληρο τυρί σε φέτες) και Ειδών Παντοπωλείου στους ωφελούμενους του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους ΤΕΒΑ».



Οι ωφελούμενοι του προγράμματος είναι 3.864 άτομα και μαζί με τα προστατευόμενα μέλη των οικογενειών τους, 8.516 σε όλη την Ημαθία.
Η συμμετοχή ήταν πολύ μεγάλη και από το πρωί ο κόσμος μαζεύτηκε στην ομάδα παραγωγών cosmos όπου και γινόταν η διανομή.
Από το πρωί η Περιφερειακή σύμβουλος Νίκη Καρατζιουλα μαζί με υπαλλήλους της περιφέρειας και του δήμου της Βέροιας εξυπηρετούσαν τον κόσμο από το πρωί. 
Στο σημείο ήταν και ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης μαζί με τον αντιπεριφερειάρχη Συγκοινωνιών κ χατζηβρέττα οι οποίοι μίλησαν με τον κόσμο και είδαν πώς κύλησαν τα πράγματα.
Δηλώσεις έκαναν στην κάμερα μας και οι δύο αντιπεριφερειάρχες και η Περιφερειακή σύμβουλος Νικη Καρατζιουλα η οποία ήταν από το πρωί εκεί.

Post Bottom Ad

Σελίδες