Τα linasexclusive Jewels εδρεωνονται στην Ελληνική Αγορά - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Τα linasexclusive Jewels εδρεωνονται στην Ελληνική Αγορά


Απόλυτα επιτυχημένη η παρουσιαση των χειροποίητων κοσμηματων linasexclusive jewels στην μεγαλύτερη εκθεση δειγματισμου για την σεζον άνοιξη/ καλοκαιρι 2017

πραγματοποίησε η οικογενεια Τουπεκτση στην Athens Fashion Trade Show, 27-30 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Σε επικοινωνία με την κα Λινα Τουπεκτση, ψυχη των linasexclusive jewels μας ανέφερε τα εξής: "

Σε μια παγωμένη εμπορικά περίοδο, το ποιοτικό κοσμημα μπορει και πρεπει να εχει μέλλον. Με σεβασμο στους συνεργατες μας παρουσιάσαμε μια ολοκληρωμένη συλλογη κοσμηματων, απο ποιοτικά υλικα, προσεγμένα σχεδια και προσιτές τιμές.

Το καταναλωτικό κοινό ειναι συγκρατημένο, γεγονος που διαπιστώθηκε και στην εκθεση στην Αθήνα, παρ ολα αυτα η επιχειρηση μας οχι απλα στάθηκε αντάξια της μεχρι τωρα πετυχημένης και ανοδικής πορείας της αλλα απέκτησε και νέους συνεργατες σε περιοχές της Ελλάδας που μεχρι τωρα δεν υπήρχαν. Οι παραγγελιες μας επιβεβαιώνουν και καθιστούν την επιχειρηση χειροποίητων κοσμηματων να παιζει σημαντικό ρολο και να καθιερώνεται στην συνείδηση των καταναλωτών και της Ελληνικής αγοράς"
Τα linasexclusive jewels λοιπον, μια Βεροιώτικη επιχειρηση, επιχειρούν το ακατόρθωτο! Να εχουν ανάπτυξη σε μια περίοδο κρίσης!
Εμεις να ευχηθούμε στην οικογενεια Τουπεκτση να εχουν μια επιτυχημένη σεζον και Καλες πωλήσεις!

posted from Bloggeroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες