Συγκινητική απόφαση: Γονείς δωρίζουν τα όργανα του μωρού τους που έζησε μόλις 15 ώρες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

Συγκινητική απόφαση: Γονείς δωρίζουν τα όργανα του μωρού τους που έζησε μόλις 15 ώρες


Η ιστορία της Annie, του μωρού που κατάφερε να μείνει δίπλα στην οικογένεια του μόλις για 15 ώρες και ύστερα να κλείσει για πάντα τα μάτια ...
του, έχει προκαλέσει ρίγη συγκίνησης σε ολόκληρο τον πλανήτη.

Τι συνέβη όμως; Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Όταν η μαμά της Annie διένυε την 19η εβδομάδα κύησης οι γιατροί διαπίστωσαν πώς το έμβρυο έπασχε από ανεγκεφαλία και είτε θα κατέληγε σε αποβολή, είτε το μωρό θα πέθαινε αμέσως μετά τη γέννησή του.

Κόντρα όμως στις συστάσεις των γιατρών την έφερε στον κόσμο με προγραμματισμένη καισαρική θέλοντας να την γνωρίσει. «Δεν έκλαψε πολύ αλλά την άκουσα που έκανε θόρυβο. Όταν μου την έδωσαν, είδα πόσο όμορφη ήταν», δήλωσε η μαμά της στον Τύπο.
Δεκαπέντε ώρες μετά πέθανε μέσα στα χέρια της. Οι γονείς της τότε πήραν την πιο συγκινητική και γενναία απόφαση: Δώρισαν τα όργανά του για να σωθούν και άλλες ζωές. Και φυσικά τους αξίζουν πολλά και θερμά συγχαρητήρια.

Πηγή

Post Bottom Ad

Σελίδες