Το πρώτο φωτοβολταϊκό μεγάλης ισχύος με net metering στην Bέροια στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Το πρώτο φωτοβολταϊκό μεγάλης ισχύος με net metering στην Bέροια στο Συνεταιρισμό Φαρμακοποιών Ημαθίας Πέλλας

Η ΚχΚ SOLAR, εταιρεία μελέτης και κατασκευής φωτοβολταικών συστημάτων που δραστηριοποιείται στις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας από το 2009, κατασκεύασε, το πρώτο φωτοβολταϊκό σύστημα μεγάλης ισχύος στη Βέροια  που θα λειτουργήσει υπό το καθεστώς του net metering (αυτοπαραγωγή ενέργειας με ενεργειακό συμψηφισμό).
Το έργο ισχύος 67.5 kW εγκαταστάθηκε, επί  της στέγης του Συνεταιρσμού των Φαρμακοποιών στη πάροδο Θεσσαλονίκης στη Βέροια.
Τοποθετήθηκαν 266 φωτοβολταϊκές γεννήτριες πολυκρυσταλλικού πυριτίου ,του εργοστασίου YINGLI SOLAR, συνολικής  ισχύος, 67,50 KW, με δύο τριφασικούς αντιστροφείς της εταιρείας kaco και βάσεις στήριξης ελληνικού ανοδιωμένου αλουμινίου υψηλής αντοχής και ανθεκτικότητας.


Είναι πλέον γεγονός . Απαλλαγείται  ΜΟΝΙΜΑ από τον βραχνά της ΔΕΗ.
Σε μικρούς και μεγάλους  καταναλωτές  ρεύματος, σε σπίτια και μικρές επιχειρήσεις,  δίνεται η δυνατότητα μηδενισμού του λογαριασμού της ΔΕΗ  καθώς και μείωσης του λογαριασμού της ΔΕΗ στο 1/3 για μεγάλες επιχειρήσεις με κόστος που αποσβένεται σε 4-5 χρόνια.
Συνεπώς  έχετε τη δυνατότητα στο εξοχικό σας ή στην μόνιμη κατοικία σας να γίνετε εντελώς ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ τοποθετώντας ένα μικρό φωτοβολταικό σύστημα.
Η ΚχΚ SOLAR με την πολυετή της εμπειρία στο χώρο τον Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ,σας εγγυάται την σωστή εγκατάσταση , τοποθέτηση καθώς και άριστη λειτουργία του φωτοβολταικού σας συστήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες