Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο προγραμματισμένες ενημερώσεις προς τις γυναίκες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 14 Ιουνίου 2016

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο προγραμματισμένες ενημερώσεις προς τις γυναίκες

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο προγραμματισμένες ενημερώσεις προς τις γυναίκες μέλη των αθλητικών συλλόγων του ΚΑΠΑ Βέροιας. Οι παρευρισκόμενες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φαινόμενο της γυναικείας κακοποίησης αλλά και την έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας στην τοπική κοινωνία.

Οι ενημερώσεις πραγματοποιήθηκαν στις 30 Μαΐου και 9 Ιουνίου στο Φιλίππειο κλειστό γυμναστήριο Βέροιας και στη αίθουσα πολλαπλών χρήσεων Μακροχωρίου (πρώην Δημαρχείο αντίστοιχα.

Η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Τσαπαροπούλου Έφη και η Κοινωνική Λειτουργός Νατσιοπούλου Χαρούλα ανέλαβαν να πληροφορήσουν το κοινό σχετικά με τη λειτουργία αλλά και τον τρόπο παρέμβασης του Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης Κακοποιημένων Γυναικών του Δήμου Βέροιας σε γυναίκες θύματα βίας παρέχοντας υπηρεσίες ψυχολογικής κοινωνικής και νομικής συμβουλευτικής. Επίσης κλήθηκαν να εξηγήσουν την ψυχοσύνθεση και το πλαίσιο διαβίωσης τόσο των γυναικών θυμάτων όσο και των θυτών που αλληλοσυμπληρώνουν μία κακοποιητική σχέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες