«Προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015

«Προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης



Σε συνέχεια των από 27/10 και 4/11/2015 Δελτίων Τύπου της ΔΕΥΑ Βέροιας αναφορικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση της Τ.Κ. Σελίου λόγω σοβαρής βλάβης στο αντλιοστάσιο και στον εξωτερικό αγωγό υδροδότησης της Κοινότητας  γίνεται γνωστό ότι, στο πλαίσιο των ενεργειών αποκατάστασης της βλάβης, αντικατάστασης νέων αντλιών, μεταγωγής από το παλαιό δίκτυο στο νέο και θέση σε λειτουργία του όλου συστήματος από τον εργολάβο του έργου αναμένεται να ολοκληρωθούν μέχρι το τέλος Νοεμβρίου καθόσον  υπήρξαν επιπλέον βλάβες κατά τη διαδικασία των δοκιμών του συστήματος υδροδότησης.
Μέχρι τότε η υδροδότηση της Κοινότητας θα συνεχίσει να γίνεται μόνο ορισμένες ώρες την ημέρα και συγκεκριμένα από 08:00 έως 14:00.
Παρακαλούνται οι κάτοικοι της Τ. Κ. Σελίου, να φροντίσουν για την εξασφάλιση των απαραίτητων ποσοτήτων νερού, ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους.
Η ΔΕΥΑ Βέροιας ζητεί την κατανόηση των καταναλωτών-πελατών της ιδιαίτερα αυτών στις ψηλότερες γειτονιές της Κοινότητας για την αναστάτωση και την τ

Post Bottom Ad

Σελίδες