Νέο τμήμα Αγγλικών για ενήλικες προετοιμασίας για LOWER B2 ξεκινάει στο ΄΄Καλογραία Βέροιας΄ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Νέο τμήμα Αγγλικών για ενήλικες προετοιμασίας για LOWER B2 ξεκινάει στο ΄΄Καλογραία Βέροιας΄

Κρατήστε θέση τώρα!

Μάθε Αγγλικά γρήγορα, και προετοιμάσου για οποιαδήποτε πιστοποίηση ( LOWER, ADVANCED, PROFICIENCY, ESB, TOEIC, IELTS, GRE, GMAT, CITY&GUILDS, EDEXCEL, TIE… ) αποτελεσματικά και οικονομικά με εγγυημένη επιτυχία στις εξετάσεις με την πρώτα ϕορά!!!

Τα προγράμματά σπουδών, στην αγγλική γλώσσα, του  Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία Βέροιας αναϕέρονται, σε ενήλικες σπουδαστές, ϕοιτητές, εργαζομένους και επαγγελματίες που στοχεύουν στην άμεση απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων, επομένως, στην ταχεία εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας!!!

Η διδασκαλία των Αγγλικών γίνεται αποκλειστικά σε πολύ μικρά γκρουπ 2-5 ατόμων, έτσι ώστε ο σπουδαστής να μπορεί να συμμετέχει ενεργά και να διδάσκεται την Αγγλική γλώσσα υπό την μορϕή ιδιαίτερων μαθημάτων στην προνομιακή τιμή ενός γκρουπ ! ! !

Με την επιλογή του Κέντρου Ξένων Γλωσσών Σ. Καλογραία στη Βέροια βρίσκεσαι στο περιβάλλον που σου ταιριάζει, σε ώρες που επιλέγεις εσύ και σε προγράμματα που καλύπτουν όλες τις απαιτήσεις κάθε επιπέδου και κάθε στόχου!

Τα μαθήματα θα γίνονται 2 ϕορές την εβδομάδα, σε ημέρες και ώρες που θα καθοριστούν ανάλογα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας.  Προβλέπονται ειδικές τιμές για ομαδικές εγγραϕές, ϕοιτητές και ανέργους. Στο κόστος του προγράμματος περιλαμβάνεται extra πακέτο σημειώσεων.

 

ΚΕΝΤΡΟ ΞΕΝΩΝ ΓΛΩΣΣΩΝ "Σ. ΚΑΛΟΓΡΑΙΑ ΒΕΡΟΙΑΣ"

ΤΣΕΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΑ

ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ 41, ΒΕΡΟΙΑ

ΤΗΛ.: 2331077555

EMAIL: skalogrea.veria@yahoo.gr

http:// www.kalogrea.edu.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες