Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Φιλίππου – Ποσειδώνα - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2015

Το τρίτο ημίχρονο του αγώνα Φιλίππου – Ποσειδώνα

Μικρή ήταν η προσέλευση του κόσμου κατά την έναρξη του παιχνιδιού. Στο πρώτο τέταρτο του αγώνα όμως, αυξήθηκε εντυπωσιακά και το γήπεδο σχεδόν γέμισε και πάλι. Μόνο στις δυο άκρες υπήρχαν ελεύθερα καθίσματα.

 

Εντυπωσιακή ήταν η υποδοχή που επεϕύλαξαν οι ϕίλοι του Φιλίππου στους Παντελή Κωστακίδη, Μπάμπη Δομπρή. Αμϕότεροι βγήκαν από τα «σπλάχνα» του Φιλίππου και ϕέτος για πρώτη ϕορά άλλαξαν σύλλογο και τέθηκαν απέναντι στην ομάδα που τους ανέδειξε. Οι ϕίλοι της ομάδας τους χειροκρότησαν κατά την παρουσίαση ενώ στο τέλος του ματς έσπευσαν να τους χαιρετίσουν.

 

Εκτός από την πολύ καλή εμϕάνιση, ο Γιώργος Μαστορογιάννης έβγαλε και πολύ πάθος στο παιχνίδι. Το ίδιο και ο Δημήτρης Μπαντής που ήταν ο κορυϕαίος της Βεροιώτικης ομάδας.

 

Κοντά στα ματς του Φιλίππου ϕέτος ο πρώην πρόεδρος Πέτρος Φύκατας ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την έλευση μεγάλων παικτών και διακρίσεων. Στις κερκίδες διακρίναμε και τον πρώην δήμαρχο Γιάννη Χασιώτη.

 

Κοντά στην προσπάθεια του Φιλίππου και οι ποδοσϕαιριστές της Βέροιας. Διακρίναμε τους Μπαλάϕα, Βεργώνη, Καλί και Όστοϊτς, να παρακολουθούν μαζί το ματς. Λίγο πιο κάτω, ο αντιπρόεδρος της Βέροιας Αργύρης Πρόιος.

 

Στο ημίχρονο του παιχνιδιού πραγματοποιήθηκε επίδειξη από το νεοσύστατο τμήμα Kick Boxing του Φιλίππου. Οι αθλητές έδειξαν στο κοινό ορισμένα από τα μυστικά του αθλήματος.

 

Εκτός αποστολής έμεινε τελικά ο Σάββας Καρυπίδης και παρακολούθησε μαζί με τον Γιώργο Μεταξά το παιχνίδι από την κερκίδα. Ο διεθνής εξτρέμ είναι σαν λιοντάρι στο κλουβί αλλά δεν είναι ακόμη έτοιμος. Αντίθετα οι Σταύρος Παπαδόπουλος και Μπάμπης Ανανιάδης ξεπέρασαν τα προβλήματά τους και έπαιξαν.

 

Στο ημίχρονο του αγώνα έγινε η κλήρωση της λαχειοϕόρου αγοράς. Τυχερός ο Γιώργος Ξυλογιάννης ο οποίος κέρδισε ένα ωρολόι, προσϕορά του καταστήματος ΦΙΛΟΣΟΓΛΟΥ.

 

(Βίντεο εδώ https://youtu.be/O_P0mdsGMWE )

 

(περισσότερες ϕωτογραϕίες εδώ https://www.facebook.com/media/set/?set=a.626085607530700.1073741829.154786964660569&type=3 )

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες