Απάντηση του Σ.Γιανναβαρτζή για την ανεξαρτητοποίηση Μεϊμαρίδη - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Παρασκευή 24 Ιουλίου 2015

Απάντηση του Σ.Γιανναβαρτζή για την ανεξαρτητοποίηση Μεϊμαρίδη

Αξιότιμε κύριε Μελιόπουλε
Διάβασα με ενδιαφέρον τη αναφορά σας σχετικά με την ενδεχόμενη ανεξαρτητοποίηση του συναδέλφου και φίλου κ. Μεϊμαρίδη από τον συνδυασμό «Δυναμική Αλλαγή».
Προς ενημέρωση σας θα ήταν ορθό να σας αναφέρω πως ο συνάδελφος δεν ανήκει στο συνδυασμό μας εδώ και αρκετό χρονικό διάστημα.
Ο κ. Μεϊμαρίδης ο οποίος συμμετείχε στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου μετά τον αιφνίδιο χαμό του κ. Ντόβα  είχε μια διαδρομή που δεν μπορούσε να θεωρηθεί ικανοποιητική για την πορεία, την συνοχή και τις προσδοκίες της ομάδας μας.
Πριν από  ημέρες μετά από μία απουσία σε κρίσιμη συνεδρίαση του Δ.Σ. επικοινώνησα μαζί του και του γνωστοποίησα πως δεν μπορεί να θεωρεί τον εαυτό του μέλος της ομάδας μας με τέτοιες συμπεριφορές. Αυτό συνέχισα να υποστηρίζω άλλωστε και σε κοινού μας επώνυμους φίλους που με προσέγγισαν για το θέμα, ώστε να αλλάξω στάση.
Σε όλο το προηγούμενο διάστημα που πορευτήκαμε μαζί δεν έπεσε στην αντίληψη μου να υπάρχουν διαφωνίες στις απόψεις του με εκείνες του συνδυασμού μας , που πάντα είναι προϊόν συλλογικότητας όλων μας. Άλλωστε αυτό προκύπτει με απλή αναφορά σε κάθε απόφαση που έχουμε λάβει.
Όσον αφορά δε τις προσωπικές σχέσεις μέχρι και την παραπάνω επικοινωνία μας οι φιλικές μας σχέσεις όσο και οι επαγγελματικές βρισκόταν σε άριστο σημείο και ειλικρινά εκπλήσσομαι με την αναφορά για διαφορές μεταξύ μας.
Στη συμμετοχή σε συλλογικά όργανα όπως το Επιμελητήριο ίσως για κάποιους να μην είναι τελείως κατανοητή όσο αφορά τη διαφορετικότητα των πλαισίων λειτουργίας  της βαρύτητας και των υποχρεώσεων που τη διέπουν, σε σχέση με άλλες συμμετοχές σε όργανα άλλων κοινωνικών φορέων που ίσως μετέχουν.
Δεν γνωρίζω εάν όντως ο συνάδελφος Στέλιος έχει αποφασίσει να ι
 Ρουβίκωνα ή εάν ενέδωσε σε φλερτ όπως λέτε. Τον θεωρώ όπως πάντα  άνθρωπο με ενδιαφέρον στα κοινά, φίλο, καλό επαγγελματία και θα σεβαστώ, όπως άλλωστε και οι υπόλοιποι, την όποια μελλοντική του απόφαση του ευχόμενος ότι καλύτερο για τον ίδιο.
Σταύρος Γιανναβαρτζής
Μέλος Δ.Σ. Επιμελητηρίου Ημαθίας
Επικεφαλής συνδυασμού «Δυναμική Αλλαγή»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες