Έναρξη θερινών τμημάτων για τα προγράμματα Αγγλικών και Πληροφορικής - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2015

Έναρξη θερινών τμημάτων για τα προγράμματα Αγγλικών και Πληροφορικής

Συγκεκριμένα για το πρόγραμμα αγγλικών:
  Το πρόγραμμα εκμάθησης αγγλικών γίνεται μέσω  ΕΣΠΑ ,  είναι ταχύρρυθμο                ( 2μήνες)  με όλο το εκπαιδευτικό υλικό και την τηλεκατάρτιση εντελώς δωρεάν. Ολοκληρώνεται σε 50 ώρες και στο τέλος δίνονται οι εξετάσεις για τα αντίστοιχα πτυχία lower και proficiency.
Στο κέντρο μας διδάσκεται αποκλειστικά η αγγλική γλώσσα γιατί πιστεύουμε πως η εξειδίκευση είναι εγγύηση ποιότητας και αποδεικνύεται από τα 700 πτυχία που δώσαμε μέχρι σήμερα.
Για το πρόγραμμα της πληροφορικής:
  Το πρόγραμμα εκμάθησης πληροφορικής γίνεται μέσω ΕΣΠΑ, είναι ταχύρρυθμο 3 ή 6 ενοτήτων( 30 ή 70 ώρες αντίστοιχα) με όλο το εκπαιδευτικό υλικό εντελώς δωρεάν και τη δυνατότητα δωρεάν εξάσκησης στους χώρους μας πέραν των μαθημάτων. Στο τέλος δίνονται εξετάσεις για το πτυχίο της Vellum Global Educational Services με ισχύ εφ’ όρου ζωής.
Και για τα δύο προγράμματα θα γίνουν θερινά τμήματα.
  Το ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας , με σεβασμό και ευθύνη προς όλους εκείνους που μας στηρίζουν και όλους αυτούς που θα επιλέξουν να μας στηρίξουν αναγνωρίζει το αναφαίρετο δικαίωμα των μαθητών για ουσιαστικότερη, ποιοτικότερη και αναβαθμισμένη μόρφωση. Στα ίδια πλαίσια αναγνωρίζουμε και τη δική μας ευθύνη αλλά και υποχρέωση να ανταποκριθούμε στο ύψιστο των απαιτήσεων σας όχι μόνο για "καλούς" αλλά και για "ευτυχισμένους" υποψήφιους.

  Συνεχίζουμε να  θέτουμε τον πήχη ψηλά με μοναδικό γνώμονα τη διακριτή μας θέση σ' έναν εξαιρετικά ανταγωνιστικό χώρο.

Για εγγραφές επικοινωνείτε  καθημερινά:
09:00-21:00 στα τηλέφωνα 2331021061, 6974338357
Αγ. Αντωνίου 20 και Καρατάσου γωνία

Email: elkedimv@gmail.com , fb: ΕΛΚΕΔΙΜ Βέροιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες