Καρυπίδης: «Δεν ξέρω τι έγινε στο Ολυμπιακός-Βέροια» - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Καρυπίδης: «Δεν ξέρω τι έγινε στο Ολυμπιακός-Βέροια»

Ο νυν πρόεδρος της Βέροιας Θεόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε πως δεν γνωρίζει τι συνέβη και τι μπορεί να συμφώνησαν οι Αρβανιτίδης-Μαρινάκης για το Ολυμπιακός-Βέροια 3-0, καθώς εκείνος ανέλαβε την ομάδα ενάμιση χρόνο αργότερα.


Στην εκπομπή «Δίκη» στο ΣΚΑΪ έκανε παρέμβαση ο πρόεδρος της Βέροιας, Θεόδωρος Καρυπίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο περιβόητο ματς Ολυμπιακός-Βέροια (3-0), λέγοντας πως δεν μπορεί να γνωρίζει τι συνέβη τότε καθώς δεν ήταν εκείνος πρόεδρος.

«Η ΠΑΕ Βέροια έπραξε το αυτονόητο στην απόφαση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς και κάναμε δεκτή την παραίτηση του γενικού αρχηγού και δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω τι συνέβη τον Γενεραη του 2013, εγώ ανέλαβα το καλοκαίρι του 2014. Όταν έγινε το ματς δεν μπορώ να γνωρίζω τι συμφώνησαν ή τι δεν συμφώνησαν ο κύριος Αρβανιτίδης και ο κύριος Μαρινάκης. Αυτοί που βιάζονται να καταδικάσουν την Βέροια να δουν το άρθρο 17, η Βέροια είναι πάνω από πρόσωπα και κανείς διεφθαρμένος δεν θα την πειράξει», ήταν τα λόγια του Καρυπίδη.

Post Bottom Ad

Σελίδες