Το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Βέροια και τα περίφημα κολωνάκια του! - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Κυριακή 26 Απριλίου 2015

Το κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Βέροια και τα περίφημα κολωνάκια του!

Φωτογραφίες από την Ανοίξεως από το πάρκο που είναι μπροστά στους Αγιούς Αναργύρους και στην παιδική χαρά και φτάνει μέχρι και την Εληά με αυτοκίνητα παρκαρισμένα στο οδόστρωμα στην μία λωρίδα κυκλοφορίας με αποτέλεσμα λόγω της στένωσης του δρόμου μετά την ανάπλαση της πόλης να υπάρχει σοβαρό θέμα τροχαίου αν βρεθούν δύο αυτοκίνητα την ίδια ώρα δίπλα, κατευθυνόμενα με αντίθετη φορά ή αν τύχει και περάσει λεωφορείο και αυτοκίνητο να μπλοκάρει για τα καλά η κίνηση.

Αλήθεια η Ανοίξεως παραμένει και είναι ονομαστικά μόνο Λεωφόρος Ανοίξεως. Γιατί όλοι οι χάρτες στο διαδύκτιο με αυτή την ονομασία την έχουν! Αλλά οι διαστάσεις της έχουν γίνει ενός στενοσόκακου από την περιοχή της Κυριώτισσας. Μπορεί να μας πει κάποιος που είναι σχετικός/ή αρμόδιος με θέματα δρόμων ποιές είναι οι διαστάσεις μίας Λεωφόρου και μίας Οδού; Μήπως θα πρέπει να γίνει αλλαγή ονόματος από Λεωφόρου σε Οδού στην Ανοίξεως. Μήπως να το κάνουμε πεζόδρομο να ησυχάσουμε!

Τα κολωνάκια που τοποθετήθηκαν στην άκρη των τεραστίων διαστάσεων πεζοδρομίων έχουν τοποθετηθεί ακόμα και στο οδόστρωμα(άσφαλτοτάπητα) στην οδό Βενιζέλου για παράδειγμα μπροστά από την σχολή οδηγών
Ηνίοχος και στην απέναντι πλευρά που είναι το Ζαχαροπλαστείο Κολέτσας μπορεί να είναι και επικίνδυνα για την σωματική ακεραιότητα ατόμων που κυκλοφορούν/οδηγούν 2τροχα ή ακομα και να χτυπήσουν αυτοκίνητα την ώρα που στρίβουν λόγω της στένωσης του οδοστρώματος! Τα τεραστίων διαστάσεων πεζοδρόμια επίσης είναι σε αρκετές περιπτώσεις δύσβατα για τους πεζούς λόγω διαφόρων κακοτεχνιών μάλλον ή του υλικού κατασκευής τους) Τελικά ποιά η χρήση και η εφαρμογή τους αφού δεν αποτρέπουν τα αυτοκίνητα από το να παρκάρουν πάλι.

Να σημειωθεί ότι τα πλαστικά κολωνάκια πορτοκαλί χρώματος που είχαν μπει σαν διαχωριστικά λωρίδας στο μέσον του οδοστρώματος στην αναπλασμένη περιοχή της Ανοίξεως μετά το Αρχαιολογικό Μουσείο της Βέροιας μέχρι και το σημείο όπου η Ανοίξεως συναντά την Βενιζέλου έχουν καταστραφεί πλήρως γιατί τα διερχόμενα λεωφορεία καθώς επίσης και τα φορτηγά τροφοδοσίας δεν χωρούσαν να περάσουν κάτι που είναι λογικό αποτέλεσμα να συμβεί!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ











Post Bottom Ad

Σελίδες