ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΤΩΝ ΕΞΕΤΑΣΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΟΔΗΓΩΝ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


Ημερίδα με θέμα «Τακτική Περιοδική και Διαρκής Επιμόρϕωση Υπαλλήλων Εξεταστών Υποψηϕίων Οδηγών της Περιϕέρειας Κεντρικής Μακεδονίας» διοργάνωσε η Γενική Διεύθυνση Μεταϕορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ.

Την ημερίδα χαιρέτισαν η Αντιπεριϕερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου και ο Αντιπεριϕερειάρχης Ημαθίας και θεματικός Αντιπεριϕερειάρχης Μεταϕορών και Επικοινωνιών Κωνσταντίνος Καλαϊτζίδης.

Σκοπός της ημερίδας ήταν η επιμόρϕωση όλων των εξεταστών υποψηϕίων οδηγών της Περιϕέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η ενιαία εϕαρμογή της νομοθεσίας που αϕορά στην εξέταση των υποψηϕίων οδηγών καθώς και ενημέρωση για τις σύγχρονες και καινοτόμες εϕαρμογές που αϕορούν στον τομέα των Μεταϕορών.

«Θα ήθελα να εκϕράσω την πλήρη στήριξη μου στο σημαντικό έργο όλων των υπαλλήλων, που παρά τις μεγάλες μειώσεις προσωπικού, μπορούν να ανταπεξέρχονται και σε αυτά τα καθήκοντα τους. Η οδική ασϕάλεια αποτελεί έναν από τους κυριότερους παράγοντες ποιότητας ζωής και πολιτισμού, και έτσι πρέπει να την παρέχουμε στους πολίτες. Βασικός στόχος, είναι η αναγκαία και διαρκής επιμόρϕωση των υπαλλήλων μας για να τους παρέχουμε γνώση και υπευθυνότητα, ώστε να βελτιωθεί το οδηγικό επίπεδο συμπεριϕοράς όλων μας. Για όλα τα  προαναϕερθέντα ϕυσικά απαιτείται η στήριξη από την κεντρική διοίκηση έτσι ώστε να αναβαθμίζονται συνεχώς οι παροχές των υπηρεσιών μας στους πολίτες», επισήμανε ο κ. Καλαϊτζίδης.

 

Αναλυτικότερα, τα θέματα που παρουσιάσθηκαν και αναλύθηκαν στην ημερίδα ήταν:

«Ανάλυση διαδικασίας προγραμματισμού εξετάσεων υποψηϕίων οδηγών», με εισηγητή τον Γενικό Διευθυντή Μεταϕορών και Επικοινωνιών της ΠΚΜ Παναγιώτη Γεωργόπουλο.

«Μηχανογραϕικό Σύστημα Καταγραϕής Αποτελεσμάτων Δοκιμασιών, Προσόντων και Συμπεριϕοράς Υποψηϕίων Οδηγών – ΜΗ.Σ.ΚΑ. v3», με εισηγητές τα στελέχη της Διεύθυνση Μεταϕορών και Επικοινωνιών Δυτικής Θεσσαλονίκης Ισαάκ Αρζουμανίδη και Σπυρίδωνα Τασσιόπουλο.

«Δημιουργία Πιλοτικού Διαδικτυακού ενημερωτικού Ιστοτόπου σε συνδυασμό με την ανάπτυξη συστήματος ONLINE Διαχείρισης του Προγραμματισμού Θεωρητικής και Πρακτικής Εξέτασης - Booking», με εισηγητή τον Σύμβουλο Επιχειρήσεων Ανανία Τσαλουχίδη.

«Οδική Ασϕάλεια», με εισηγητή τον Υπαστυνόμο Α' της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης Σταύρο Κοσμίδη.

«Έξυπνα Μυστικά για την Οδική Ασϕάλεια», με εισηγητή τον Δημοσιογράϕο Στέργιο Μανώλη.

«Οδηγοί με αναπηρία: Έρευνα και πρακτική στην εκπαίδευση και αξιολόγησή τους», με εισηγητή τον Συγκοινωνιολόγο Καθηγητή του ΑΠΘ Αριστοτέλη Νανιόπουλο.

«H Έξυπνη Εξειδίκευση για τις Μεταϕορές», με εισηγήτρια την Διευθύντρια Ερευνών του ΕΚΕΤΑ – Ινστιτούτο Μεταϕορών Γεωργία Αϋϕαντοπούλου.

Η ημερίδα ολοκληρώθηκε με την προβολή εκπαιδευτικών ταινιών μικρού μήκους για την οδική ασϕάλεια αλλά και για τα σύγχρονα συστήματα εκπαίδευσης υποψηϕίων οδηγών για άτομα με ειδικές ανάγκες.

 

Ευχαριστούμε για τη συνεργασία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Post Bottom Ad

Σελίδες