Απαλλάχτηκε η Βέροια για δήθεν ύποπτους αγώνες - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Σάββατο 21 Μαρτίου 2015

Απαλλάχτηκε η Βέροια για δήθεν ύποπτους αγώνες

Την απαλλαγή των ΠΑΕ Καλλονή και Βέροια αποφάσισε το πρωτοβάθμιο πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ, για την κατηγορία της συμμετοχής τους σε φερόμενους ως «ύποπτους προς χειραγώγηση αγώνες» (Κέρκυρα-Βέροια 4-0, Πανθρακικός-Καλλονή 3-2).
Αναλυτικά:
Α) ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 13/3/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 19-3-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη». Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.
Β) ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: «Βάσει των αναφερομένων στην από 13/3/2015 πειθαρχική δίωξη του Υπευθύνου Άσκησης Δίωξης Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων της ΕΠΟ, η οποία σας κοινοποιείται συνημμένα στην παρούσα, καλείσθε ενώπιον μας την Πέμπτη, 19-3-2015 και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες κατ' άρθρο 9 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών, προς απολογία για όσα περιλαμβάνονται στην ως άνω πειθαρχική δίωξη». Απαλλάσσει την πειθαρχικώς διωκόμενη ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ από τη σε βάρος της αποδιδόμενη πειθαρχική κατηγορία.

Post Bottom Ad

Σελίδες