Γκρανέρο: "Η αμυντική λειτουργία δεν είναι το δυνατό μας σημείο" - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS f

ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΜΑΘΙΑΣ-laikoyra.gr ΒΕΡΟΙΑ ΝΑΟΥΣΑ-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ-ΛΑΪΚΟΥΡΑ-ΝΕWS

email:meliomixa@gmail.com Όλα όσα συμβαίνουν στην Ημαθία Τηλέφωνο¨6908469429

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Post Top Ad

}

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Γκρανέρο: "Η αμυντική λειτουργία δεν είναι το δυνατό μας σημείο"

Σύμφωνα με τον Χοσέ Κάρλος Γκρανέρο η Βέροια δέχτηκε τέσσερα γκολ χωρίς να κάνει τίποτα ιδιαίτερα ο Πανιώνιος, δείγμα της κακής αμυντικής της λειτουργίας.

"Το παιχνίδι έμοιαζε με τα τελευταία μας. Είχε ένταση και φαινόταν ισορροπημένο. Θέλαμε να έχουμε καλύτερο αποτέλεσμα, όπως και ο Πανιώνιος που ήθελε τη νίκη για την βαθμολογία του. Η αμυντική μας λειτουργία έδειξε πως δεν είναι το δυνατό μας σημείο.

Ο αντίπαλος χωρίς να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο μας έβαλε τα γκολ και δεν μπορέσαμε να επιστρέψουμε. Ψάχνουμε μία νίκη που θα φέρει ηρεμία στην ομάδα", τόνισε ο τεχνικός της ομάδας της Ημαθίας μετά την ήττα με 4-2 από τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της 26ης εμβόλιμης αγωνιστικής της Super League.

"Κληθείς να μιλήσει πιο συγκεκριμένα για τα λάθη στην αμυντική γραμμή της ομάδας του, δήλωσε: "Τι να πω όταν μιλούν από μόνα τους τα γκολ. Δεν είμαστε καλοί πίσω, δεν υπάρχει σιγουριά.

Έρχεται εύκολα το γκολ για τον αντίπαλο. Είμαστε μία ομάδα με εφόδια όταν έχουμε την μπάλα στην κατοχή μας, όχι όμως και όταν δεν την έχουμε".

Post Bottom Ad

Σελίδες